Μήπως είσαι η καβάτζα του;

Εσύ πετάς στα σύννεφα και νιώθεις ότι έχεις βρει την τέλεια σχέση και τον τέλειο σύντροφο; Αχ κακομοίρα μου και πού νά’ ξερες. Διότι εσύ μπορεί να είσαι ευτυχισμένη και… γεμάτη, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο οι φίλες σου δε συμμερίζονται τη χαρά σου. Μήπως δε σε αγαπούν; Όχι φυσικά! Πολύ απλά βλέπουν την πραγματικότητα. Kαι ποια είναι η πραγματικότητα; Ότι είσαι η… καβάτζα του! Παρακάτω σου έχουμε τα βασικά σημάδια για να το καταλάβεις.

1. Σε καλεί πάντα τελευταία στιγμή και πάντα όταν είναι έξω με φίλους. Προφανώς και βαριέται να κάνει το οποιοδήποτε σχέδιο μαζί σου και φυσικά δε θέλει να δεσμευτεί, σε περίπτωση που σκάσει καμιά καλύτερη πρόταση.

2. Περνάτε τέλεια όταν είστε μαζί, αλλά όταν είστε χώρια, εξαφανίζεται. Προφανώς και δε θέλει να αφιερώσει καθόλου από τον πολύτιμο χρόνο του σε σένα, χωρίς μάλιστα να ακολουθήσει… σεξ!

3. Όταν τον καλείς κάπου, δεν σου απαντάει ποτέ σίγουρα. Διότι υπάρχει η περίπτωση να προκύψει κάτι καλύτερο! Να περιορίσει τη βραδιά του μαζί σου; Πάει πολύ!

4. Είσαι αυτή που πάντα επικοινωνεί πρώτη! Αν εκείνος δε σηκώνει το τηλέφωνο να δει τι κάνεις, τότε μάλλον δε θέλει και να μάθει.

5. Σου μιλάει για άλλες γυναίκες με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα ζηλέψεις ή όχι.

6. Σε αγχώνει: Είσαι μονίμως στην τσίτα γιατί δεν ξέρεις πού είναι και τι κάνει. Μήπως γιατί σου έχει δώσει δικαιώματα; Εκτός πια κι αν είσαι εντελώς τρελή! Αλλά τόσο πολύ πια;

 

Πηγή: queen