Τι ψωνίζουμε στις εκπτώσεις για το σπίτι;

  • Πέμπτη, 1 Φεβρουάριος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Τώρα είναι η στιγμή να ανανεωθούμε και να βρούμε όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα...

αντικείμενα που θα κάνουν τη διαφορά στο ντιζάιν. Από που ξεκινάμε; 

Σε περίοδο εκπτώσεων μας δίνεται η ευκαιρία να επενδύσουμε, χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία, σε όλα όσα ποθούμε αλλά δεν μπορούμε να αποκτήσουμε γιατί έχουμε άλλες προτεραιότητες.

Μπορούμε λοιπόν να πάμε στα αγαπημένα μας καταστήματα με είδη σπιτιού, αλυσίδες και μη, και να αναζητήσουμε θησαυρούς. Με έμφαση στο καρτελάκι και την αναγραφόμενη τιμή, πριν και μετά.

Ένα ιδιαίτερο χαλί. Για το χολ, το σαλόνι, το δωμάτιό μας. Σε άνιμαλ-πριντ, μονόχρωμο ή εμπριμέ. Για να δούμε να ντύνεται το σπίτι μας και να μεταμορφώνεται στη στιγμή.

Χρυσά αντικείμενα, βούδες, κασπό για γλάστρες, λίγη λάμψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Είναι ευκαιρία όμως να αγοράσουμε και μια όμορφη θήκη για το πάπλωμά μας, να ανανεώσουμε τα μαξιλάρια στον καναπέ, να βρούμε ριχτάρια που προσφέρονται για αγκαλιές και μόνο για την υφή τους.

Στις εκπτώσεις αξίζει να αναζητήσουμε πόμολα-έργα τέχνης και να αλλάξουμε την όψη της ντουλάπας, στα συρτάρια, στις πόρτες… Να βρούμε μοναδικά, παράταιρα ποτήρια, μαζί με ανάγλυφα πιάτα και χειροποίητες σαλατιέρες που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μόνο που τις βλέπουμε. Και μας ανοίγουν και την όρεξη.

 

clickatlife.gr  Σάντυ Τσαντάκη