Δείξε μου τα εσώρουχά σου να σου πω τι ζώδιο είσαι

Τα εσώρουχα μας ντύνουν την σεξουαλικότητα μας, μας παρασύρουν σε φαντασιώσεις, είναι σύντροφοι στις ιδιαίτερες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Άραγε τι επιλέγει κάθε ζώδιο να φορέσει σε αυτές τις προσωπικές στιγμές του;

Μια γυναίκα Κριός είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πόσο γρήγορα το θέλει. Ο άντρας πρέπει να ανταποκρίνεται στις γρήγορες εναλλαγές της διάθεσης της, γιατί από την στιγμή που της γυαλίσει κάποιος φουκαράς αρσενικός, τον έχει σαρώσει.

Αγαπάει το κορμί της και νιώθει άνετα μέσα σε αυτό, γι’ αυτό το λόγο συνήθως κοιμάται γυμνή.

Στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της θα προτιμήσει μαύρες κάλτσες με ραφή, κόκκινες ψηλές γόβες και εσώρουχα που βγαίνουν γρήγορα ή αφήνουν τα επίμαχα σημεία γυμνά. Δεν έχει χρόνο για χάσιμο και σκοπός της είναι να κάνει τον άντρα να την ποθεί απελπισμένα.

Πολλές γυναίκες Κριοί στην ανάγκη τους να υποτάξουν το αρσενικό μπορεί να φτάσουν και στην χρήση δερμάτινων ζωστήρων η μαστιγίων, ενώ η ίδια θα δίνει διαταγές ντυμένη με δερμάτινα εσώρουχα κι πέτσινα γάντια.

Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να το σκεφτεί καλά ένα αρσενικό, αν θέλει να είναι μαζί της, γιατί σίγουρα δεν αντέχει κάποιον που να είναι ολιγόψυχος.

Η γυναίκα Ταύρος είναι μια γυναίκα που κυβερνάται από την Αφροδίτη κι αυτό την κάνει αρκετά λάγνα κι φιλήδονη. Γνωρίζει όλα τα κόλπα της αποπλάνησης χωρίς την βοήθεια των βιβλίων. Συνήθως αφού κάνει ένα τελετουργικό που περιλαμβάνει μπάνιο με αρωματικά κεριά και ευωδιαστό αφρόλουτρο , θα τυλίξει το αλαβάστρινο δέρμα της σε σατέν ή δαντελωτά εσώρουχα. Κατά προτίμηση πράσινα η ροζ.
Παραπαίει ανάμεσα σε δυο look. Είτε στο πολύ κοριτσίστικο ή στο πολύ πρόστυχο.

Συνήθως φορά εσώρουχα που τυλίγουν και αγκαλιάζουν το κορμί της όπως π.χ. ολόσωμα λεπτά διχτυωτά καλσόν.

Ο λαιμός της επίσης είναι πολύ ευαίσθητος, κι όταν τον στολίζει, ιδιαίτερα με κολιέ και περιλαίμια, αισθάνεται μια ξεχωριστή απόλαυση.

Οι άνδρες που θα έχουν κάτι να την διδάξουν και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες της, έχουν τις καλύτερες προοπτικές μαζί της.

Μια γυναίκα Δίδυμος είναι σαν δέκα γυναίκες μαζί. Σκεφτείτε ότι πηγαίνετε σε ένα πάρτι μασκέ κάθε μέρα και συναντάτε μια διαφορετική μεταμφίεση-γυναίκα. Μια γυναίκα που υιοθέτει την πολυσχιδή και ευμετάβλητη προσωπικότητα και στα εσώρουχα της.

Οι διάφορες «προσωπικότητες» που μπορεί να υποδύεται είναι ανεξάντλητες. Μην ξαφνιαστείτε, αν την μια μέρα την δείτε μπροστά σας με στολή καμαριέρας και την επομένη με την στολή ενός σκανταλιάρικου αγγέλου. Για τον λόγο αυτό φορούν ακόμη και ψεύτικες βλεφαρίδες ή ψεύτικα νύχια για να γίνουν πιο πειστικές και να υποστηρίξουν την προσωπικότητα που θέλουν να προβάλλουν.

Η πρωτοτυπία κι η φαντασία της -κύρια χαρακτηριστικά της- φτάνουν και στα εσώρουχα της που συνήθως είναι με περίεργα κοψίματα κι σχέδια. Προτιμώνται τα πολύχρωμα κι φωτεινά χρώματα.

 

Για την γυναίκα Καρκίνο θα χρειαστούμε πυξίδα για να ταξιδέψουμε στην αισθησιακή πλευρά της. Μια μακριά νυχτικιά με παγέτες στο χρώμα του ασημιού η κεντημένη με ρομαντικά σχέδια είναι από τις πιο ιδανικές επιλογές της.

Baby doll σε floral σχέδια συνοδευόμενα από μικρές πλεξούδες στα μαλλιά της, σου δίνουν την αίσθηση ενός κλειστού λουλουδιού που χρειάζεται ασφάλεια κι ενθάρρυνση για να ανθίσει η κρυμμένη σεξουαλικότητα του.

Σε μια πιο προχωρημένη έκδοση θα μπορούσαμε να την δούμε να φοράει λεύκες ψηλές μπότες, με λευκό δικτυωτό καλσόν και να παίζει τον ρόλο της νοσοκόμας.

Συμβουλή: Πάρτε την ένα βράδυ στην παραλία, οι μαγνητικές ακτίνες της Σελήνης που την κυβερνά μπορεί να την φέρουν σε έκσταση.

Η γυναίκα Λέων πάλι είναι ένα πλάσμα που χρειάζεται να είναι το κέντρο της προσοχής για να είναι ευτυχισμένη. Αυτό αντανακλάται και στα εσώρουχα της.

Η γυναίκα αυτή πολλές φορές επιλέγει εσώρουχα με λεπτομέρειες από animal print, που τονίζουν την άγρια κι αδάμαστη πλευρά μιας πραγματικής βασίλισσας της ζούγκλας.

Τα εσώρουχα της φτιαγμένα από πολυτελή υφάσματα όπως μετάξι, βελούδο και σατέν διακοσμημένα με μικρές λεπτομέρειες από χρυσό αποπνέουν μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας. Γι αυτό το λόγο προτιμάει εσώρουχα τύπου vintage που παραπέμπουν σε παλιές σταρ του Ηolywood. Η ίδια άλλωστε είναι μια σταρ στην δική της κρεβατοκάμαρα.

Παρόλο που θα ντυθεί πολύ προκλητικά δεν προσπαθεί να δελεάσει τον εραστή της αλλά να τον κάνει υποχείριο της. Όταν θα έρθει η ώρα, θα αποκαλύψει με αργό κι φιλήδονο τρόπο τα εσώρουχα της, όχι για να τον ευχαριστήσει αλλά για να ευχαριστηθεί η ίδια βλέποντάς τον έκπληκτο από θαυμασμό. Άλλωστε θέλει να την βλέπουν σαν ένα λαμπερό θηλυκό στολίδι που κοσμεί μια βιτρίνα κι όλοι θέλουν να το θαυμάσουν.

Η γεμάτη γοητεία και χάρη Παρθένος, πάλι,θα προτιμήσει ένα πιο σεμνό στυλ στην επιλογή των εσωρούχων της που όμως είναι θηλυκό. Ένα σεμνό νυχτικό που αφήνει διακριτικά να φαίνονται οι πτυχές του σώματος της σε γήινα χρώματα, είναι από τις βασικές προτιμήσεις της.

Τα εσώρουχά της, διακριτικά κι φίνα, στο χρώμα της άμμου, του μπεζ ή του καφέ με διακριτικές λεπτομέρειες από δαντέλα που μυρίζουν άρωμα φρέσκων λουλουδιών.

Η καθαριότητα και το διακριτικό άρωμα είναι σήματα κατατεθέν μιας Παρθένου. Ακόμη μην εκπλαγείτε, αν μέσα από ένα ανδρόγυνο look που αποτελείται από άσπρο πουκάμισο κι ανδρικό παντελόνι αχνοφαίνεται ένας στενός κορσές με πολλές μικρές κόπιτσες. Ή μπορεί να την δείτε να υιοθέτει το στυλ μιας μαθήτριας Βρετανικού Κολεγίου όπου κάτω από την μίνι φουστίτσα και τις μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο να αποκαλύπτονται άσπρα, αθώα εσώρουχα.

Έχει την τάση να φαίνεται σοβαρή και αξιοπρεπής αλλά πιθανό κρατά μυστικούς τους κρυμμένους πόθους της μέχρι να ανακαλυφθούν.

Η γυναίκα Ζυγός είναι μια γοητευτική, πολύπλευρη συνειδητή γόησσα. Διακρίνεται για την κομψότητα και την ομορφιά της, που ξέρει ενστικτωδώς να επιλέγει τα πιο φίνα πράγματα.

Ξετρελαίνεται με το κορμί της και πιστεύει ότι φτιάχτηκε για να το βλέπουν. Οπότε, όταν δεν παρελαύνει γυμνή, θα φοράει διάφανα νυχτικά ή λεπτά σατέν εσώρουχα, συνήθως κάποιας ακριβής επώνυμης μάρκας ή κάποια που αποπνέουν ένα class.

Αγαπημένα της χρώματα το ροζ, το μπλε κι το ροδί. Απαραίτητο στοιχείο το επίσης πανάκριβο άρωμα που συνοδεύει την ντίβα του ζωδιακού.

Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ καλά προετοιμασμένος να σταθεί δίπλα στην ‘καλογυαλισμένη’ κυρία, γιατί αν μη τι άλλο θα θέλει να τον επιδεικνύει σαν τον μικρό διαμάντι που κοσμεί το δάχτυλο της κι δείχνει την εκλεκτικότητα της.

Η γυναίκα Σκορπιός μπορεί χωρίς να προφέρει μια συλλαβή, να μιλήσει για σεξ σε όλες τις γνωστές ανθρώπινες διαλέκτους.

Όταν σε καρφώσει με το διαπεραστικό της βλέμμα, θα αισθανθείς σαν τον δύστυχο λαγό που υπνωτίστηκε από μια κόμπρα. Όλες οι κινήσεις της είναι προσχεδιασμένες για να φτάσει τον σκοπό της. Η Σκορπιός μπορεί να δείχνει τέλεια κυρία στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά θα νιώθει και θα συμπεριφερθεί σαν πόρνη στο κρεβάτι.

Είναι από τις γυναίκες που θα φορέσουν τα πιο μικροσκοπικά εσώρουχα η εκείνα που είναι ανοικτά μπροστά όπως π.χ. ένα γαλλικό σουτιέν. Κάλτσες και ζαρτιέρες θα συμπληρώσουν το στυλ της.

Χρώματα που προτιμάει είναι το βυσσινί, το απόλυτο μαύρο και συχνά το σκούρο μωβ. Πολλές φορές θα δούμε στις ιδιαίτερες περιστάσεις μια Σκορπιό ντυμένη με ολόσωμη φόρμα από pvc, δέρμα ή βινύλιο και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, με ψηλά τακούνια που μοιάζουν σαν μεγάλα καρφιά. Η εν λόγω κυρία προτιμά επίσης περούκες που βγάζουν τον σκοτεινό μυστηριώδη της εαυτό και βάφουν έντονα τα χείλη τους.

Όπως κι να έχει είναι μια γυναίκα δημιούργημα των παθών της.

Η γυναίκα Tοξότης είναι μια χαρτοπαίκτρα στο παιχνίδι του έρωτα. Σκανταλιάρα, ελαφρόμυαλη κι ευμετάβλητη αγαπάει την ποικιλία και τον ερεθισμό. Τα εσώρουχα που θα προτιμήσει αντανακλούν την μεγάλη της ανάγκη για περιπέτεια.

Έτσι το σπορ look θα ταίριαζε σε αυτή την κυρία, μιας κι εξυπηρετεί και την ανάγκη της για ελευθερία κινήσεων. Μπορείτε να δείτε να φοράει κι αντρικά εσώρουχα γιατί προφανώς της φάνηκαν πολύ περίεργα ή γιατί έχει ξεχάσει που είναι τα δικά της.

Γυναικεία μποξεράκια που αναδεικνύουν τους γλουτούς της και με φράσεις who is next; (ποιος είναι ο επόμενος;) ή φράσεις με κάποια φιλοσοφία sex is joy (το σεξ είναι διασκέδαση) είναι κομμάτια που βρίσκονται στο συρτάρι των εσωρούχων της. Μια ιδιαίτερη προτίμηση των Τοξοτών βλέπουμε και στα καλσόν αυτοκινήτου (καλσόν που είναι ανοικτά στο κάτω μέρος της επίμαχης περιοχής) μιας και τους βολεύουν στις διασκεδαστικές κι απρόοπτες περιπέτειες της σεξουαλικής τους ζωής. Όποιος έχει διάθεση για περιπέτεια κι διασκέδαση στην ζωή του θα την λατρέψει.

Η αυστηρή Αιγόκερως που θεωρεί ότι έχει τα πάθη της υπό έλεγχο κι προγραμματίζει τα πάντα, είναι μια κρυφή φλόγα που σιγοκαίει. Χρειάζεται απλώς ένα σπίρτο που θα βάλει φωτιά και θα την ενθαρρύνει για ανηθικότητα.

Ότι κι αν έχετε ακούσει το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτω από το ψυχρό παρουσιαστικό της κρύβεται μια γυναίκα με πάθος. Είναι μια κυρία που θα προτιμήσει την ανθεκτικότητα και την ποιότητα στα εσώρουχα της παρά την προκλητικότητα.

Σατέν, βαμβακερά εσώρουχα με διακριτικές λεπτομέρειες ή καθόλου. Χρώματα που επιλέγει είναι του δέρματος, της σαμπάνιας, του σταχτί, του σκούρου καφέ και του μαύρου.

Θα προτιμήσει να φορέσει πάνω απ’ αυτά, μακριές ρόμπες που καλύπτουν τον ‘εσωτερικό’ της εαυτό ή ρόμπες σε στυλ κιμονό.

Η Αιγόκερως παριστάνει την ψυχρή αλλά πίσω από την προστατευτική της πανοπλία, περιμένουν εκπλήξεις τον τυχερό που θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας.

Η Υδροχόος είναι μια γυναίκα αρκετά επινοητική κι δημιουργική. Τίποτα γι αυτήν δεν είναι ταμπού ή προχωρημένο. Την ίδια λογική βάζει και στα εσώρουχάτης που στόχο έχουν να προκαλέσουν.

Εσώρουχα από πλαστικό, βινύλιο κι οποιοδήποτε υλικό νέας γενιάς σε φουτουριστικά κι εκκεντρικά σχέδια αποτελούν την «εσωτερική» της γκαρνταρόμπα. Τα χρώματα που επιλέγει συνήθως είναι τα μεταλλικά, το ελεκτρίκ και πολλές φορές το τιρκουάζ. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι τα περίεργα αξεσουάρ που μπορεί να επιλέξει για να κοσμήσει το σώμα της.

Μάσκες, αυτοκόλλητα σουτιέν που καλύπτουν μόνο την θηλή, στρας που κολλιούνται στην ευαίσθητη περιοχή κι οτιδήποτε εκκεντρικό διατίθεται στην αγορά.

Πέρα από την εκκεντρικότητα της όμως δεν αντέχει να την βλέπουν σαν σεξουαλικό αντικείμενο και δεν θα ήθελε να αποτελεί την κατάκτηση της μιας βραδιάς.

Η Ιχθύς που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ομορφιάς και του μυστηρίου θα αναδείξει την έντονη θηλυκότητα της τυλίγοντας τον εαυτό της, σε εσώρουχα που σε παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Σατέν εσώρουχα σε ροζ, θαλασσί ή γενικότερα χρώματα της θάλασσας, μακριά σκουλαρίκια που χαϊδεύουν τον λαιμό της, μακριές νάιλον κάλτσες.

Θα συμπληρώσει το στυλ της με κάθε είδους φτερά κι πούπουλα κι θυμίζοντας μοντέλο που ποζάρει σε ζωγράφο ερωτικών θεμάτων ή ηθοποιό που παίζει σε ερωτικές ταινίες παλιάς εποχής.

Η απατηλή ατμόσφαιρα μυστηρίου που την περιβάλλει κι η γοητεία των τρόπων της θα έλξει κοντά της κάθε αρσενικό που θα θελήσει να προστατέψει μια γυναίκας που ξέρει να παίζει καλά τον ρόλο της αθώας κι αβοήθητης ύπαρξης.

astrology.gr