Ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου για δύο βράδια στο Ηράκλειο

  • Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 07:28
  • Συντακτική Ομάδα
  • Μουσική

Ο Βασίλης αυτός ο αιώνια ορκισμένος έφηβος, έρχεται για δυο βραδιές, την Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στην νέα μουσική σκηνή «BOFOR» κουβαλώντας, με πάθος , δύναμη και λυρισμό τις «φωνές των ποιητών».
Στην Ελλάδα της κρίσης, των επανειλημμένων και ασταμάτητων μνημονίων, της κατάρρευσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της μερικής και ανασφάλιστης απασχόλησης, των "υποκατώτατων" μισθών, των ανύπαρκτων συντάξεων, της προσφυγιάς εκείνων που φεύγουν για μια καλύτερη τύχη και εκείνων που έρχονται και εγκλωβίζονται, της πολιτικής απάτης, σ´ αυτή την Ελλάδα που ο πολιτισμός ως ο μεγαλύτερος εχθρός τους χτυπιέται σκόπιμα και ανελέητα από τους βαρβάρους, παλεύει ακόμα να σταθεί στα πόδια του. 
Απέναντι στην αριθμοποίηση των Ελλήνων ο Βασίλης αντιπαραθέτει μια μουσική παράσταση-αφιέρωμα στους ποιητές μας και στους συνθέτες μας, επιλέγοντας διαφορετικό ήχο από αυτών που τον έχουμε συνηθίσει, πλαισιώνεται από ένα πιάνο, ένα βιολί και ένα μπάσο , έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει ανενόχλητος τις «φωνές των ποιητών». Στη μουσική σκηνή «BOFOR», για δύο μόνο παραστάσεις την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου. 
Μαζί του οι:
Πιάνο: Ανδρέας Αποστόλου,
Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης 
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Τιμή εισόδου: 15€
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6975818764 και 6949398795

Αφηστε καποιο σχολιο