Η πιο πρακτική συμβουλή αν σκέφτεσαι να κουρευτείς

  • Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 19:59
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και εσύ ακόμη σκέφτεσαι πως δεν έκανες την αλλαγή που τόσο ήθελες στα μαλλιά σου. Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά, για να ανανεώσεις το hairlook σου, είτε σκέφτεσαι να αλλάξεις εντελώς απόχρωση, είτε να υιοθετήσεις ένα άλλο κούρεμα.

Και  ποια καταλληλότερη να σε συμβουλεύσει από τη γυναίκα που «κρύβεται» πίσω από τις αλλαγές των μαλλιών πολλών celebrities, μεταξύ των οποίων και η Selena Gomez; Η hairstylist, Marissa Marino σε πρόσφατη συνέντευξή της έδωσε πολύ απλές και πρακτικές συμβουλές για κάθε είδος αλλαγής που σκέφτεσαι να κάνεις στην κόμη σου.

 

Αν είσαι έτοιμη για ένα νέο κούρεμα
«Καλό θα ήταν να σκέφτεσαι την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου για τουλάχιστον ένα μήνα. Εάν συνεχίζεις ακόμη να θέλεις να αλλάξεις κούρεμα, τότε είσαι έτοιμη να δεις τον εαυτό σου με κάτι διαφορετικό και οι πιθανότητες να αγαπήσεις το νέο σου hairlook είναι πάρα πολλές».

 Αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις μία νέα απόχρωση στα μαλλιά σου
«Βεβαιώσου ότι η απόχρωση που έχεις επιλέξει στα μαλλιά σου κολακεύει τον τόνο της δικής σου επιδερμίδας και δεν δείχνει τέλεια μόνο στη φωτογραφία που είδες στο Instagram, στο περιοδικό ή πάνω στην καλύτερή σου φίλη».

Αν σκέφτεσαι ένα δραματικό makeover
«Βρες διάφορες φωτογραφίες με looks που σου αρέσουν και συμβουλεύσου έναν επαγγελματία κομμωτή για το τι μπορεί να σου πηγαίνει πραγματικά και τι όχι. Μπορεί να είναι κάποια αλλαγή που χρειάζεται να γίνει σταδιακά και όχι στο πρώτο ραντεβού. Και μην ξεχνάς να είσαι υπομονετική και να εμπιστεύεσαι τον hairstylist σου.»

 

Ηθικό δίδαγμα; Ο χρόνος είναι χρήμα.

 

Πηγή: ladylike

Αφηστε καποιο σχολιο