Πήρες το πρώτο σου Iphone; 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Εάν μόλις αγόρασες iPhone και είναι η πρώτη σου επαφή με συσκευή της Apple, πολύ πιθανό να είσαι πελαγωμένος! Το iPhone χρειάζεται μια διαδικασία πριν ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς και ευτυχώς για σένα, σου έχουμε έτοιμα τα 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις κατευθείαν μόλις πιάσεις το νέο σου iPhone στα χέρια σου!

1. Φτιάξε -αν δεν έχεις ήδη- ένα Apple ID. Χωρίς αυτό το iPhone είναι ένα τίποτα, καθώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σχεδόν καμία λειτουργία του τηλεφώνου. Και φυσικά ΔΕΝ μπορείς να κατεβάσεις το αγαπημένο σου παιχνίδι απ’ το App Store.

2. Κατέβασε το iTunes. Το iTunes είναι κάτι παραπάνω από πρόγραμμα για ν’ ακούς και ν’ αποθηκεύεις μουσική. Μέσω του iTunes μεταφέρεις τα δεδομένα σου και μπορείς να πειράξεις όλες τις ρυθμίσεις του iPhone σου! Εάν ο υπολογιστής σου δεν είναι Mac, τότε θα πρέπει να κατεβάσεις εσύ το πρόγραμμα.

3. Κάνε Set Up και Sync το iPhone σου. Αφού κάνεις τα παραπάνω, ήρθε η ώρα να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή σου. Γέμισε το iPhone σου με μουσική, ταινίες, εικόνες, ταινίες και συγχρόνισέ το για να μπορείς ν’ αλλάζεις τις ρυθμίσεις σου μέσω Wi-Fi.

4. Mην ξεχάσεις το iCloud. Η χρήση iPhone είναι πολύ πιο εύκολη με το  iCloud. Εκεί αποθηκεύονται online όλες οι πληροφορίες του κινητού σου, από μουσική και εικόνες, μέχρι μηνύματα και σημειώσεις. Δεν θα ξαναέχεις άγχος ότι θα χάσεις τα δεδομένα σου, αφού πάντα θα υπάρχουν online. Σου προτείνουμε ν’ αγοράσεις έξτρα χώρο 50 GB δίνοντας 0,99 ευρώ τον μήνα.

5. Find My iPhone. Ίσως απ’ τα σημαντικότερα βήματα που δεν πρέπει να παραλείψεις. Εάν χάσεις το κινητό σου και δεν το έχεις ενεργοποιημένο, μην περιμένεις να το βρεις. Το Find My iPhone θα εντοπίσει το κινητό σου στον χάρτη σε περίπτωση που το χάσεις ή στο κλέψουν.

6. Εφαρμογές απ’ το App Store. Γέμισε το iPhone σου με τις αγαπημένες σου εφαρμογές. Όμως, εμείς σου προτείνουμε πριν ξεκινήσεις με τα apps για ψυχαγωγία και τα παιχνίδια, να κάνεις download εφαρμογές για την οργάνωση του χρόνου, των εξόδων, της γυμναστικής και των υποχρεώσεών σου!

 

Πηγή: ipop