Οι κατάλληλες ταινίες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σε λίγες μέρες έρχεται η γιορτή που άλλοι τη μισούν κι άλλοι την περιμένουν πως και πως. Όπως κι αν έχει η ημέρα αυτή σε επηρεάζει κι εμείς βρήκαμε τις καλύτερες ταινίες του Αγίου Βαλεντίνου!

Είτε είσαι μόνη, είτε σε σχέση στις 14 Φεβρουαρίου θα πας να πάρεις σοκολατάκια και ποπ κορν (χωρίς ποπ κορν δεν γίνεται), θα μαζευτείς σπίτι και θα δεις ταινίες. Αν θες να κάνεις ατμόσφαιρα άναψε και μερικά κεράκια, κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Εμείς βρήκαμε τις καλύτερες ταινίες για του Αγίου Βαλεντίνου για να σου φύγει κι αυτό το άγχος απ’ το κεφάλι.

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου θα αποφύγεις όλα τα κλισέ, δεν θα βγεις για φαγητό ούτε θα πας ένα ταξίδι αλλά θα κλειστείς σπίτι και θα δεις ταινία. Θα πάρεις την αγαπημένη σου κουβερτούλα αγκαλιά (αν δεν έχεις σύντροφο να αγκαλιάσεις), θα πάρεις και τη σόμπα σου για να είσαι ζεστά και θα δεις τη μια ταινία μετά την άλλη.

Οι ταινίες για του Αγίου Βαλεντίνου με πολλή αγάπη:

Love Actually
Τι κι αν είναι Χριστουγεννιάτικη ταινία; Είναι πέρα για πέρα ρομαντική και είναι κλασική. «To me you are perfect» μπορείς να πεις και στον εαυτό σου.

Sing Street
Ίσως δεν την έχεις δεις αλλά ήρθε η ώρα. Θα κάνεις ένα throwback στη δεκαετία των 80s , τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα και με την απίστευτη μουσική υπόκρουση, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο…

Must Love Dogs
Αν έχεις κατοικίδιο είναι η κατάλληλη ταινία που πρέπει να δεις! Ρομαντική κι αγαπησιάρικη. Γαβ!

Bridget Jones’ Diary
«Μ’ αρέσεις όπως είσαι» είναι το απόλυτο κλισέ που μπορείς να πεις στον καλό σου ή στον εαυτό σου! Όπως κι αν έχει αυτή η ταινία είναι cozy και είναι ότι πρέπει.

While You Were Sleeping
Η Sandra Bullock είναι λίγο creepy και έχει αλλόκοτη συμπεριφορά σε αυτήν την ταινία. Αλλά σίγουρα αξίζει να τη δεις. Πάρε μια γεύση απ’ το trailer!

Definitely, Maybe
Μας αρέσουν τα μυστήρια και κυρίως αυτά που σχετίζονται με τον έρωτα. Ryan Reynolds, Isla Fisher, Rachel Weisz και Elizabeth Banks δίνουν “ρέστα” σ’ αυτήν την ταινία.

13 Going on 30
Ταινία επιστημονικής φαντασίας απ’ τα 13 ξαφνικά στα 30…Διασκεδαστική και ανάλαφρη.

Hitch
Μπορεί κάποιος επαγγελματίας να σου δώσει συμβουλές για τον έρωτα; Γιατί να μην μπορεί! Και οι γοητευτικές δυνάμεις του Hitch δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

How to Lose a Guy in 10 Days
Κλασική ταινία κι αγαπημένη. Αλήθεια πώς μπορείς να χάσεις κάποιον σε 10 μέρες; Εύκολα, πολύ εύκολα!

Safe Heaven
Η τέλεια ταινία για του Αγίου Βαλεντίνου! Αν δεν την έχεις δει, μην περιμένεις μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, δες την τώρα!

Sleeping With Other People
Αυτή η ταινία δεν απεικονίζει τις σχέσεις ως ρομαντικές ιστορίες βγαλμένες από παραμύθια αλλά είναι σέξι, φρέσκια και περιέχει όλες τις ατέλειες της αγάπης.

 

Πηγή: ipop