Αυτή η γυναίκα έφτιαξε μόνη τη δική της μάσκαρα - Γιατί όμως διχάζει το αποτέλεσμα;

Σε όλες μας έχεις συμβεί να έχουμε ξεμείνει εντελώς από μάσκαρα.

Πρόκειται ίσως για το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που είναι απαραίτητο για την κάθε μέρα ακόμα κι αν το υπόλοιπο πρόσωπο είναι εντελώς καθαρό και γυμνό από make up.

Λίγη παραπάνω μάσκαρα δεν έβλαψε καμία. Ανοίγει το βλέμμα και χαρίζει θηλυκότητα στην εμφάνιση σου.

Αυτή η γυναίκα λοιπόν βρέθηκε σε αυτή τη θέση που περιέγραψα παραπάνω και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Εφτιαξε λοιπόν τη δική της DIY μάσκαρα με υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι.

Η beauty blogger Madina Shrienzada ανέβασε ένα βίντεο με την DIY μάσκαρα το οποίο πολύ σύντομα έγινε viral στο instagram.

Στο μικρό και γρήγορο βιντεάκι, η εντυπωσιακή γυναίκα φαίνεται πως αναμιγνύει σε ένα μπολάκι μικρή ποσότητα από το primer της, μια δόση βαζελίνης και μαύρη σκιά.

Αφού κάνει blending στα υλικά, απλώνει το τελικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες της με την βοήθεια μιας οδοντόβουρτσας.

 

 

Φαίνεται πως δουλεύει και σίγουρα έχουμε δει πολύ πιο περίεργες τέτοιες συνταγές να παίρνουν μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο και να γίνονται μέχρι και τάσεις.

Κατα πόσο όμως είναι αυτή η συνταγή ασφαλής;

Oι make up artist χρησιμοποιούν συχνά την οδοντόβουρτσα για το διαχωρισμό των βλεφαρίδων, σαν μικρό χτενάκι.

Όσο για την βαζελίνη γύρω από τα μάτια φαίνεται πως τελικά και αυτή είναι ασφαλής και δεν προκαλεί ερεθισμό ή αλλεργία, ενώ ταυτόχρονα θρέφει τις βλεφαρίδες και τις ενυδατώνει.

Το μόνο που διχάζει σε αυτό το έξυπνο hack είναι το primer, αν και αυτό συχνά τοποθετείται πάνω στα βλέφαρα σαν βάση πριν τη σκιά για να την κρατήσει σταθερή για περισσότερες ώρες.

Συμπέρασμα;

Aν δεν είσαι αλλεργική σε κάποιο από αυτά τα υλικά και έχεις κάποια σπασμένη ή μισοτελειωμένη μαύρη σκιά και primer που δεν σε πειράζει να χαραμίσεις, τότε ναι!

Δουλεύει και μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ σε μια έκτακτη ανάγκη. Θα σε σώσει!

 

Πηγή: bovary