Kάια Γκέρμπερ - Η τροφή που καταναλώνει καθημερινά η πανέμορφη κόρη της Σίντυ Κρόφορντ

"Έτσι είναι η τέλεια μέρα μου". Κάτι τέτοιο ήταν το πρόσφατο άρθρο του αμερικανικού Harper's Bazaar που μίλησε με το πιο hot και ανερχόμενο μοντέλο αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, την Κάια Γκέρμπερ, και εκείνη μοιράστηκε με τον κοινό πώς της αρέσει να περνάει τον ελευθέρο χρόνο της. Δηλαδή τον χρόνο που δεν βρίσκεται μέσα σε ένα αεροπλάνο.

 Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ σπάνια πλέον έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην οικογενειακή εστία πίσω στο παραθαλάσσιο Μαλιμπού, όπου οι γονείς της έχουν μία πανέμορφη έπαυλη, όμως δηλώνει πως όταν είναι εκεί της αρέσει να κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Με λίγα λόγια η Κάια αγαπά να κοιμάται λίγο παράπανω, να τρώει ένα bagel, το κλασικό αμερικάνικο ψωμάκι με την τρύπα στην μέση, να πηγαίνει για ποδήλατο με την οικογένεια της, να τρώει με φίλους, να βλέπει ταινίες και να κοιμάται νωρίς. 

Αυτό όμως που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στη συνέντευξη του 17χρονου μοντέλου είναι το γεγονός ότι δηλώνει πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο φαγητό χωρίς το οποίο δεν μπορεί να ζήσει ούτε μία μέρα. Κοινώς, η Κάια Γκέρμπερ τρώει κάθε μέρα αυτό το παχυντικό φαγητό. Ο λόγος για τα μακαρόνια και ο μισός πλανήτης από την ώρα που το διάβασε έχει αντιδράσει αρνητικά αφού, όπως λένε, δεν την πιστεύουν.

Παρόλα αυτά να πούμε πως στην ηλικία της Κάια, με την ζωή που κάνει, την γυμναστική και τις υπόλοιπες διατροφικές της συνήθειες σίγουρα ένα πιάτο μακαρόνια την ημέρα δεν είναι αυτό που θα έρθει να προσθέσει τα παραπανίσια κιλά.

 

Πηγή: womantoc