Αυτό το παντελόνι των 40 ευρώ έχει ήδη μια λίστα αναμονής 12.000 ατόμων

Εάν αναζητάτε το τέλειο (και οικονομικά προσιτό) παντελόνι για το γραφείο, δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο αφού το τελευταίο λανσάρισμα του brand Everlane έχει ξεσηκώσει τους λάτρεις της μόδας εδώ και λίγες ημέρες. Υπάρχει, ωστόσο, ένα προβληματάκι.

Το brand, που είναι γνωστό για τα προσιτά βασικά mix-and-match κομμάτια του λάνσαρε το νέο του προϊόν αυτή την εβδομάδα: το Work Pant. Από τη στιγμή που το label ανακοίνωσε την άφιξή του στο τμήμα Coming Soon νωρίτερα αυτό το μήνα, 12.000 χιλιάδες άνθρωποι τοποθέτησαν τα ονόματά τους στην λίστα αναμονής – 10 ημέρες πριν το παντελόνι λανσαριστεί.

Τα παντελόνια έρχονται σε δύο διαφορετικά μήκη (μακριά και με μήκος μέχρι τον αστράγαλο), με το μακρύ να είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε και χακί και το πιο κοντό σε μπλε, γκρι και πορτοκαλί-καφέ.

Με το ψηλόμεσο στυλ και το skinny cut είναι εγγυημένο ότι θα γίνει ένα βασικό κομμάτι για οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα για το γραφείο. Δεδομένης όμως της μακράς λίστας αναμονής, θα πρέπει να έχετε λίγη παραπάνω υπομονή εάν θέλετε να ένα από αυτά στη δική σας ντουλάπα.

Μια γρήγορη ματιά στην ιστοσελίδα της Everlane δείχνει ότι τα παντελόνια εξαφανίζονται σε ταχύτατους ρυθμούς από τα ηλεκτρονικά ράφια – και πολλά από αυτά δεν θα είναι και πάλι διαθέσιμα προς πώληση πριν τις 10 Ιουνίου.

marieclaire.gr