Τα lipstick trends για το 2018

Μια από τις κυρίαρχες τάσεις κάθε χρονιάς αφορά τα lipsticks.  Κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, αναζητά το κραγιόν που θα της κρατήσει συντροφιά ολόκληρη τη χρονιά. Ανάμεσα σε πολλές τάσεις, καταλήξαμε στα 5 πιο δημοφιλή trends του 2018 για εντυπωσιακά χείλη.

 

Neutrals
Το nude είναι διαχρονική απόχρωση. Η τάση αυτή εξακολουθεί να κυριαρχεί και το 2018 και προτρέποντας σε να τη δοκιμάσεις συνδυασμό με έντονες αποχρώσεις στα μάτια ή με ένα cat eye look.

High- shine finishes
Κάθε κορίτσι έχει στο νεσεσέρ του ένα clear lip gloss. Αποτελεί το απόλυτο throwback στα χρόνια του λυκείου για σχεδόν όλα τα κορίτσια. Προτίμησε  ένα κλασικό pinky ή το clear και συνδύασε το τονίζοντας με έντονες αποχρώσεις τα ζυγωματικά.

Bold pinks  
Το ροζ θα είναι είναι διαχρονικά πρωταγωνιστής στην beauty ρουτίνα μας. Φέτος όμως τα trends επιτάσσουν πιο έντονους τόνους στο αγαπημένο μας χρώμα. Μπορείς να τολμήσεις ένα bold pink σε soft watercolor ή σε matte υφή.

Metallic finishes
Ίσως αυτό να είναι και το απόλυτο trend της εποχής. Τα μεταλλικά στοιχεία έχουν κατακλύσει όλα τα νέα προϊόντα πολλών εταιρειών και το trend αυτό αρχίζει να κατακλύζει instagram. Αν είσαι τολμηρή δώσε του μια ευκαιρία.

Amped–up reds
Το 2018 είναι η χρονιά που θα σε πείσει να ξεφύγεις από το κλασικό κόκκινο στα χείλη. Φέτος το red lipstick δίνει τη θέση του σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Επίλεξε ένα κόκκινο lipstick στο χρώμα του κρασιού, πάντα με γνώμονα τους τόνους της επιδερμίδας σου.

 

Πηγή: savoirville

Αφηστε καποιο σχολιο