Ποια παπούτσια σου ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιο σου;

Διαβάζουμε τα ζώδια για να μάθουμε τις καλύτερες μέρες του μήνα, αν ταιριάζουμε με τον νέο μας συνάδελφο ή ποιο είναι το ιδανικό αγόρι για εμάς. Τι γίνεται όμως με το προσωπικό μας στυλ; Ναι, τα ζώδια μπορούν να μας δείξουν το δρόμο και για αυτό. Ακολουθούν, λοιπόν, τα ιδανικά παπούτσια για κάθε ζώδιο.  

 

Υδροχόος : μεταλλικά booties
Σιχαίνεσαι το να βαριέσαι και μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονους χρωματισμούς θα έκαναν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και παιχνιδιάρικη την καθημερινότητά σου. Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα ζευγάρι μυτερά μεταλλικά σαν καθρέπτες μποτάκια μέχρι να βρεις το επόμενο extravagant trend που θα σε συναρπάσει;

Ιχθύς : kitten heels με patterns
Αγαπητέ Ιχθύ, δεν υπάρχει πιο δημιουργικό ον από σένα, που σημαίνει ότι τα παπούτσια σου πρέπει να είναι ένα έργο τέχνης. Προτείνουμε ένα ζευγάρι με χαμηλά τακούνια, τα γνωστά kitten heels, διακοσμημένα με στρας ή παγιέτες, που θα σε κάνουν να λάμπεις από χαρά κάθε φορά που κοιτάζεις προς τα κάτω.

Κριός: κλασικά sneakers
Είσαι άσος στο multitasking και διαρκώς σε εγρήγορση, γι’αυτό σου ταιριάζουν άνετα sneakers που μπορούν να σε συνοδεύσουν στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής σου. Επειδή σου αρέσει να υιοθετείς πρώτη τα trends της μόδας, βασίσου σε ένα ζευγάρι sneakers και φόρεσε τα με τζιν σε ίσια γραμμή ή αέρινη midi φούστα.

Ταύρος: nude γόβες
Υποκλίνεσαι μπροστά στην υψηλή ποιότητα και στο απλό στυλ και καθόλου δεν λυπάσαι να ξοδέψεις γι’αυτά, τα με σκληρή δουλειά κερδισμένα ευρώ σου. Οπότε, δώσε κάτι παραπάνω για ένα ζευγάρι γόβες σε μπεζ αποχρώσεις που είναι ιδανικές για την αφοσίωση στην καριέρα σου (είσαι γεννημένη girlboss) καθώς και για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο σου.

Δίδυμος: γούνινα booties
Ένα κομμάτι σου είναι έτοιμο για πάρτυ, ενώ το άλλο προτιμάει να μείνει σπίτι με μαραθώνιο σειρών. Το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για σένα ενώνει αυτές τις δύο πτυχές της προσωπικότητας σου. Βάλε λοιπόν μαύρα σουέντ μποτάκια διακοσμημένα με φουντωτά pom-pom στο φερμουάρ. Ή, όπως τα λέμε εμείς: από μπροστά δουλειά, από πίσω πάρτυ!

Καρκίνος: booties από βελούδο
Εκτιμάς τις ήρεμες συζητήσεις και τους χαλαρούς τόνους, που σημαίνει ότι ένα υπέροχο ζευγάρι βελούδινα μποτάκια μέχρι τους αστραγάλους θα ταίριαζε με την χαλαρή σου διάθεση. Κερδίζεις επιπλέον πόντους αν είναι σε μπλε αποχρώσεις όπως και το στοιχείο του ζωδίου σου.

Λέων: Ψηλοτάκουνα που δένουν στον αστράγαλο
Η πληθωρική ( ΟΚ, κάποιες φορές υπερβολική) προσωπικότητα σου, χρειάζεται ένα διασκεδαστικό ζευγάρι παπούτσια, όπως καυτές φούξια γόβες. Και εφόσον θες να είσαι πάντα στο επίκεντρο, ένας τεράστιος σατέν φιόγκος στον αστράγαλο είναι MUST.

Παρθένος: λευκά μποτάκια
Το τέρας τάξης και καθαριότητας που κρύβεις μέσα σου ζει για να προστατεύει αυτά τα παπούτσια από κάθε λεκέ, ενώ ο άγριος και ζωηρός  χαρακτήρας σου λατρεύει την 60’s αισθητική τους.

Ζυγός: mules με ψηλό τακούνι
Ισορροπία είναι το μεσαίο σου όνομα, αρχόντισσα της ζυγαριάς. Ένα ζευγάρι mules με χοντρό τακούνι είναι τόσο καθημερινό όσο και επίσημο για τα πρωινά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις. Φρόντισε κυριολεκτικά την ισορροπία σου, όσο οι γύρω σου αγωνιούν καθημερινά ανάμεσα στο τρέξιμο ή τη χαλάρωση.

Σκορπιός: οτιδήποτε σε snakeskin
Είσαι μυστηριώδης και σέξι, και αυτό σημαίνει ότι περπατάς με ένα ζευγάρι snakeskin μποτάκια σαν να γεννήθηκες με αυτά. Και παρόλο που χρειάζεται θάρρος να τα αγοράσεις (παραδέξου το, έχεις πολλά τέτοια), θα καταλήξουν να είναι το νέο σου βασικό υπόδημα, ανεξάρτητα με την εποχή.

Τοξότης: slip-on σανδάλια
Είσαι ανήσυχο πνεύμα και πάντα ψάχνεις την επόμενη περιπέτεια σου, γι’αυτό χρειάζεσαι ένα ζευγάρι άνετα, ευκολοφόρετα και ίσια σανδάλια τύπου Birkenstock. Θα σε συνοδεύσουν από τις Βρυξέλλες μέχρι το Μπαλί και οπουδήποτε αλλού θέλεις.

Αιγόκερως: pointy-toe flats
Τρέχεις από το ένα meeting στο άλλο, γι’αυτό σου ταιριάζουν που συνδυάζουν και στυλ και άνεση. Ένα ζευγάρι μυτερές μπαλαρίνες ή loafers θα σε πάνε από το meeting της εταιρίας μέχρι τη γιορτή του παιδικού σταθμού, που με κάποιο τρόπο βρέθηκες να συνδιοργανώνεις.

 

Πηγή: purewow.com