Ένα κείμενο του Randy Rooney, παρουσιαστή στο CBS αφιερωμένο στις γυναίκες άνω των 40


 
  «Όσο μεγαλώνω ηλικιακά, αξιολογώ τις γυναίκες άνω των 40 ολοένα και περισσότερο και σας παραθέτω μερικούς από τους λόγους παρακάτω:
 
  Μια γυναίκα άνω των 40 δε θα σε ξυπνήσει ποτέ μες στα άγρια χαράματα να σε ρωτήσει «τι έχεις και τι σκέφτεσαι» γιατί πολύ απλά δεν την νοιάζει αν έχεις ή αν σκέφτεσαι κάτι...
 
  Αν μια γυναίκα άνω των 40 δε θέλει να καθίσει μαζί σου να δει έναν αγώνα, δε θα καθίσει δίπλα σου απλά για να γκρινιάξει, επειδή εσύ βλέπεις τον αγώνα... θα κάνει κάτι που πραγματικά την ικανοποιεί και της προκαλεί ενδιαφέρον.
 
  Οι γυναίκες άνω των 40 είναι διακριτικές...
 
  Πολύ σπάνια θα μαλώσουν μαζί σου σε κάποιο θέατρο όπου όλοι κάνουν ησυχία ή σε ένα πανάκριβο εστιατόριο. Είναι πάντα ικανές βέβαια να σε πυροβολήσουν, αν και μόνο αν θεωρούν ότι θα
  την βγάλουν καθαρή μετά από αυτό...
 
  Οι γυναίκες άνω των 40 είναι γενναιόδωρες στον σεβασμό που σου προσφέρουν αν και τις περισσότερες φορές δεν τον αξίζεις... Αυτό επειδή ξέρουν πως είναι να μην σε εκτιμά κάποιος.
 
  Όσο μεγαλώνουν δε, γίνονται και περισσότερο διαισθητικές. Δε χρειάζεται λοιπόν ποτέ να ομολογήσεις μια αμαρτία σε μια γυναίκα άνω των 40... Την έχει καταλάβει πολύ πριν σκεφτείς να της την πεις!
 
  Όταν δε αποκτήσουν και τις πρώτες ρυτίδες είναι μακράν πιο σεξουαλικές από τις νεότερές τους...
 
  Οι γυναίκες άνω των 40 είναι ακριβοδίκαιες και ειλικρινείς. Ευθύς αμέσως θα σου πουν ότι σε θεωρούν ηλίθιο αν συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος... Δε θα χρειαστεί ποτέ λοιπόν να αναρωτηθείς «προς τα πού πάει» μαζί της.
 
  Ναι! Εξυψώνουμε τις γυναίκες που είναι 40 κι άνω για πολλούς λόγους!
 
Δυστυχώς όμως είναι ευρέως διαδεδομένο ότι για τις περισσότερες όμορφες, έξυπνες, καλοβαλμένες και σεξουαλικές 40-άρες, υπάρχει ένας καραφλός κοιλαράς ξεμωραμένος, ο οποίος θα γελοιοποιηθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή για μια πιτσιρίκα σερβιτόρα...
 
Κυρίες μου... Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη, εκ μέρους όλου του αντρικού  φύλου που υποστηρίζει το μύθο «γιατί να αγοράσεις ολόκληρη την αγελάδα ενώ μπορείς να έχεις καθημερινά δωρεάν φρέσκο γάλα;»
 
Και εδώ η απάντησή από εσάς με αγάπη για εμάς...
 
Σήμερα το 80% των γυναικών δηλώνει κατά του γάμου. Γιατί;
 
Γιατί επιτέλους οι γυναίκες συνειδητοποίησαν ότι «δεν αξίζει να αγοράσεις ολόκληρο γουρούνι απλά για να κατοχυρώσεις ένα λουκάνικο...»
 

Αφηστε καποιο σχολιο