Σε ποιες ταινίες επένδυσαν το Amazon και το Netflix;

Οι δύο αγαπημένες πλατφόρμες, Netflix and Amazon, φρόντισαν πρόσφατα να επενδύσουν μεγάλα ποσά σε μερικές ακόμα ταινίες που αν δεν έχεις δει πρέπει να δεις πολύ άμεσα.

Με οδηγό την περσινή, οσκαρική ταινία “Manchester by the Sea” το Amazon επέστρεψε με μια μεγαλύτερη παραγωγή, αγοράζοντας την κωμωδία “The Big Sick” για 12 εκατομμύρια δολάρια. Στα ίδια πολυέξοδα βήματα ακολούθησε το Netflix, επενδύοντας στα ντοκιμαντέρ “Chasing Coral” και “Icarus”, αλλά και στο δράμα “Mudbound” για 12.5 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθούν οι επιλογές που θα τους βγάλουν ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους του Netflix και του Amazon.

 

“Berlin Syndrome” — Netflix
Το θρίλερ με την Αυστραλή φωτογράφο που μετά τη γνωριμία της με ένα γοητευτικό τύπο ξυπνάει σε ένα άγνωστο μέρος από το οποίο δε μπορεί να φύγει.

“The Big Sick” — Amazon
Η ιστορία του Kumail Nanjiani και της φίλης του σχετικά με τις διαφορές που προκύπτουν σε ένα ζευγάρι που μεγάλωσε κάτω από διαφορετική κουλτούρα. Μια ακόμα υπενθύμιση ότι η αγάπη μπορεί να τα κερδίσει όλα.  Αυτή τη φορά πέρα για πέρα αληθινή.

“Mudbound” — Netflix
Μια ταινία που θα ακούσεις πολύ στα Όσκαρ. Διαδραματίζει στον αμερικάνικο Νότο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η πιο μεγάλη επένδυση του Netflix για το 2017 σκηνοθετήθηκε από την Dee Ress (“Pariah”) με πρωταγωνιστές την Carey Mulligan, Jason Clarke, Jason Mitchell και την Mary J. Blige.

“Chasing Coral” — Netflix
Μια ομάδα από φωτογράφους, δύτες και επιστήμονες ετοίμασαν ένα ενδιαφέρον φιλμ ”ωκεανοπεριπέτειας” για τη θαλάσσια χλωρίδα.

“Crown Heights” — Amazon
Ο Lakeith Stanfield (“Atlanta”) δίνει μια υπέροχη ερμηνεία ως ένας άντρας που πέρασε μια δεκαετία στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

“Icarus” — Netflix
Ακολουθεί τον σκηνοθέτη Bryan Fogel ο οποίος αποφασίσει βρει την αλήθεια πίσω από το αθλητικό doping. Μαζί με έναν Ρώσο επιστήμονα δοκιμάζει παράνομες ουσίες doping δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με γεωπολιτικές προεκτάσεις για τη θυσία αθλητών στο κυνήγι των περισσότερων μεταλλίων ανά χώρα.

“To the Bone” — Netflix
Με πρωταγωνιστές τη Lily Collins και τον Keanu Reeves η ιστορία μιας εικοσάχρονης που παλεύει με την ανορεξία.

 

Πηγή: savoirville