Νίκησαν η ανθρωπιά και η ευαισθησία - Σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε η λύση για τον φοιτητή της Κίτρινης Αποστολής

  • Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 15:14
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Στο πλευρό της Κίτρινης Αποστολής και του 18χρονου φοιτητή από την Πελοπόνησο βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι μετά την έκκληση που είχε δημοσιεύσει ο Δημήτρης Αποστολάκης (δείτε την ιστορία εδώ). Για μια ακόμα φορά η ανθρωπιά και η ευαισθησία βρήκαν το δρόμο τους για ένα νέο παιδί που ξεκινά τη ζωή του και το μόνο που χρειάζεται ακόμα είναι ένα ποδήλατο για να πηγαίνει στη σχολή του. 

Ο Δημήτρης Αποστολάκης ενημερώνοντας για τις θετικές εξελίξεις αναφέρει σε νέα ανάρτηση του:


"Όσο υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες και αισθήματα σε αυτή εδώ τη πόλη σίγουρα μπορούμε να κάνουμε το κόσμο μας καλύτερο!!! Η ανταπόκριση σας σε ότι αφορά τον φοιτητή που σπουδάζει στο Ηράκλειο, θέλω να σας ενημερώσω ότι τα πράγματα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο!! Την Τρίτη το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει δουλειά, πράγμα που θα του φέρει χαρτζιλίκι για τα τρέχοντα έξοδα του!! Το σημαντικότερο θέμα με το φαγητό λύθηκε με τη καίρια παρέμβαση 2 ανθρώπων φίλων της Κίτρινης Αποστολής προσφέροντας απο μαγαζί καθημερινά μαγειρευτό φαγητό!! Παπούτσια, φόρμες μας παρέδωσαν αρκετοί φίλοι και το παιδί έχει καλυφθεί για αρκετό διάστημα!! Σε ό,τι αφορά προσωπικά είδη, σνακς, χυμούς, μαρμελάδες, γάλατα και διάφορα άλλα πράγματα αυτά θα τα αναλάβει εξολοκλήρου η Κίτρινη Αποστολή!! Το τελευταίο πράγμα που έχει μείνει για να ολοκληρωθεί το «όνειρο» του παιδιού είναι να βρεθεί ένα ποδήλατο για να πηγαίνει από το σχολείο στη δουλειά!!! Και είμαι πεπεισμένος ότι και αυτό θα γίνει!! Σε μερικά χρόνια όταν αυτό το παιδί τελειώσει τις σπουδές του και φύγει από την Κρήτη θα έχει να λέει τα καλύτερα για τους Κρητικους την αλληλεγγύη και την φιλοξενία τους!! Καλό βράδυ σε όλους σας!!
ΥΓ: Επειδή είναι πολλοί οι άνθρωποι που έστειλαν να βοηθήσουν, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ πήραμε αυτά που χρειαζόταν το παιδί. Καλά να είμαστε και επειδή το παιδί θα είναι 4 χρόνια στο Ηράκλειο πιθανόν να τα χρειαστούμε αργότερα"