Νέο Βιντεοκλίπ από τη Ματθαία Σπιταδάκη, με διασκευή τραγουδιού του Bregkovic

  • Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 18:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Μουσική

Με μια διασκευή ενός τραγουδιού του Goran Bregkovic, το Ederlezi, κάνει ξανά την εμφάνιση της η Ματθαία Σπιταδάκη. Σε ένα videoclip διαφορετικό από το προηγούμενο, μας δείχνει και άλλες πτυχές του εαυτού αλλά και του ταλέντου της. 

Η εξωτική παρουσία της εναρμονίζεται απόλυτα με το τοπίο και το κλίμα του videoclip και συντροφιά με τις φίλες της, δίνουν ένα αποτέλεσμα διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει . 

Εκτός όμως, από το άρτιο video, η Ματθαία εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με την ερμηνεία της που ξεχωρίζει σε μια διασκευή που δείχνει σεβασμό στο αρχικό τραγούδι.

Γυρισμένο σε ορισμένα από τα πιο όμορφα σημεία του νομού Ρεθύμνου (Λίμνη Πρέβελη, Kουρταλιώτικο Φαράγγι, Μαρίνα Ρεθύμνου, Τρία Μοναστήρια, κ.α.)!

Πήραν μέρος με αλφαβητική σειρά Αγγελική Τζιράκη, Βάλια Τζανάκη, Ελένη Αλεξαντωνάκη, Ελίνα Κλίτσου, Μαρία Κοκολάκη, Μαρία Μπάμπου, Μαρίσια Γιάκου.

Φωνές: Ματθαία Σπιταδάκη Πλήκτρα: Ελένη Αλεξαντωνάκη Ηλεκτρική Κιθάρα : Αργύρης Έξαρχος Τύμπανα : Φίλιππος Ζειμπέκογλου-Muller Σκηνοθεσία : Μαρία Κοκολάκη , Ματθαία Σπιταδάκη, George Kanakis Φωτογραφία-Βίντεο-Μοντάζ : George Kanakis – Edit by George Kanakis

Απολαύστε την...