Πώς θα αναγνωρίσεις τα οικονομικά κομμάτια από συνθετικό δέρμα που δείχνουν ακριβά

Το δερμάτινο jacket είναι ένα από τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας...
Άνδρες και γυναίκες το αγαπούν για τον wild και ροκ χαρακτήρα του. Εκτός από το ύφος του «κακού παιδιού» που χαρίζει σε όποιο outfit κι αν το προσθέσεις, το δερμάτινο μπουφάν είναι το ιδανικό πανωφόρι όταν ο καιρός δεν είναι ούτε πολύ κρύος ούτε, και ζεστός.

Επιπλέον, το δέρμα όσο παλιώνει τόσο πιο όμορφο και vintage δείχνει.

Από την άλλη, όμως, πόσες φορές δεν θαύμασες ένα δερμάτινο σε κάποια βιτρίνα ή περιοδικό και έτριψες τα μάτια σου για να βεβαιωθείς αν η τιμή του είναι στ’ αλήθειά τόσο υψηλή;

Κάθε φορά που χρειαζόσουν ένα δερμάτινο, η τιμή ήταν αυτή που σε αποθάρρυνε. Τότε σκέφτηκες τα τζάκετ από συνθετικό δέρμα. Ομως πολλά από αυτά δείχνουν φθηνά, κακής ποιότητας και όχι τόσο κομψά.

Έτσι το δίλημμα μεγάλωσε. Πώς να διαλέξεις ένα leather jacket ή παντελόνι με την λάμψη, το χρώμα και την υφή του να μοιάζουν με αυτά ενός αυθεντικού, ή τιμή του όμως όχι;

Υπάρχουν ορισμένα τιπ που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την σωστή επιλογή και να βρεις το perfecto και κάθε άλλο δερμάτινο ρούχο και αξεσουάρ που ταιριάζει στο στιλ σου. Το πιο κομψό, αυτό που δείχνει ακριβό, αλλά δεν είναι.

Ανακάλυψε όλα τα βήματα για να το αναγνωρίσεις.
1 Ελέγξτε την υφή

Ακόμη και το καλύτερο, αληθινό δέρμα έχει μια συγκεκριμένη, άγρια υφή. Το ίδιο συμβαίνει και με τις καλές απομιμήσεις. Τίποτα δεν προδίδει το faux δέρμα περισσότερο από μια τέλεια, λεία επιφάνεια.

2 Συνδυασμός υλικών

Επιλέξτε κομμάτια που συνδυάζουν faux δέρμα με άλλα υλικά όπως το μαλλί ή το βαμβάκι. Δοκιμάστε ένα σακάκι με δερμάτινα μανίκια ή ένα τζιν με δερμάτινες τσέπες. Η αντίθεση στην υφή, δημιουργεί την ψευδαίσθηση που κάνει το ψεύτικο δέρμα να μοιάζει περισσότερο με πραγματικό.

3 Προτιμήστε χαλαρές γραμμές

Η εφαρμογή στο σώμα είναι σημαντική, όμως αποφύγετε πολύ στενές φόρμες στα δερμάτινα ρούχα. Φορέματα και leggings από συνθετικό δέρμα, όσο πιο στενά είναι, τόσο πιο φτηνά και άκομψα φαίνονται.

4 Με τα παπούτσια είναι πιο εύκολο

Τα παπούτσια από faux δέρμα δεν γίνονται αντιληπτά όσο άλλα κομμάτια, χάρη στην μικρή επιφάνεια τους και την συνεχή κίνηση των ποδιών.

5 Αποφύγετε το καφέ

Τα περισσότερα από τα άλλα χρώματα, μαύρο, κόκκινο ακόμα και μεταλλιζέ είναι πιο εύκολο να αντιγραφούν και να μιμηθούν το αληθινό δέρμα.

6 Τολμήστε το λουστρίνι

Το αληθινό και το ψεύτικο λουστρίνι δείχνουν ακριβώς το ίδιο. Κανείς δεν θα καταλάβει την διαφορά. Ακόμα και μεγάλα, επώνυμα brands προτιμούν το fake λουστρίνι.

7 Σπάστε το

Μην φοράτε faux δέρμα σε μεγάλες επιφάνειες. Σπάστε με αξεσουάρ και λεπτομέρειες όπως κρόσσια και διακοσμητικά που αποσπούν την προσοχή.

8 Less is More

Όσο πιο μικρή η επιφάνεια τόσο το καλύτερο. Σε μεγάλες επιφάνειες η απομίμηση φαίνεται, οπότε προτιμήστε λεπτομέρειες και μικρά αξεσουάρ για να εντάξετε το δέρμα στο λουκ σας.

bovary.gr