Πώς διακοσμούν το σπίτι τους τα ζώδια της Γης

  • Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 12:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ταύρος Για τους ταύρους το σπίτι είναι ένα πολυτελές μέρος και κατά πάσα πιθανότητα εσείς είστε αυτοί που έχετε τον καλύτερο κήπο ή την ομορφότερη βεράντα στη γειτονιά. Η ροπή σας προς την κηπουρική κάνει τους πάντες να ζηλεύουν, ειδικά τώρα την άνοιξη. Επίσης, σας αρέσει να δουλεύετε για το σπίτι σας, να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας φτιάχνοντας μόνοι σας πράγματα (βιβλιοθήκες, αντικείμενα και ό,τι άλλο σας μπει στον νου).

Ο πλούτος και η άνεση είναι πολύ σημαντικά πράγματα για εσάς. Έτσι, διακοσμείτε το σπίτι σας με έπιπλα που είναι άνετα και σας επιτρέπουν να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε με το που μπαίνετε στο σπίτι. Τα μαλακά και μεγάλα μαξιλάρια είναι τέλεια για εσάς, ενώ προτιμάτε τα γήινα χρώματα γιατί σας γαληνεύουν. To καφέ, το πράσινο και το γαλάζιο σας χαλαρώνουν και σας θυμίζουν τη φύση ενώ διατηρούν το μυαλό σας καθαρό.

Το απαλό φως των κεριών σας ταιριάζει πολύ και σας χαλαρώνει. Γεμίστε το μπάνιο σας με κεριά και την μπανιέρα σας με χαλαρωτικά άλατα και θα ζήσετε την ιδανική εμπειρία. Χρησιμοποιείτε προϊόντα στο μπάνιο που είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά. Καλό είναι να μείνετε μακριά από τον υπολογιστή και το κινητό σας όσο απολαμβάνετε το μπάνιο σας.

Δοκιμάστε να κάνετε γιόγκα ή διαλογισμό. Έχετε γύρω σας φυτά και λουλούδια. Γεμίστε τη βεράντα σας με γλάστρες, φρούτα και λαχανικά. Θα νιώσετε πιο ολοκληρωμένοι κάνοντάς το.

Σας αρέσει επίσης πολύ να βάζετε σε κάδρα και κορνίζες φωτογραφίες φίλων σας. Καλό είναι να προτιμάτε τις ξύλινες κορνίζες που θυμίζουν κάτι από φύση. Σιγουρευτείτε ότι έχετε φωτογραφίες ανθρώπων που αγαπάτε και όχι ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή καθώς αυτό είναι κάτι που σας στενοχωρεί ιδιαίτερα.

Παρθένος Είναι γνωστή η τελειομανία των Παρθένων! Αγαπάτε το καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι με πολλά φρέσκα λουλούδια. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο αγαπούν να οργανώνουν την κουζίνα τους συνεχώς. Το χρώμα που σας αρέσει περισσότερο είναι το λευκό. Είστε γενικά τόσο απασχολημένοι που το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να χαλαρώνετε στο σπίτι σας. Βάψτε τους τοίχους σας λευκούς και βάλτε κι άλλες λευκές πινελιές, μιας και αυτό το χρώμα σας θυμίζει πως όλα είναι καθαρά και τακτοποιημένα. Επίσης σας αρέσει να βρίσκετε τα πάντα εύκολα στο σπίτι σας.

Ένας χώρος γραφείου είναι πολύ σημαντικός για εσάς για να εξασκείτε το μυαλό σας. Έτσι, μην διστάσετε να φτιάξετε ένα γραφείο που θα βάζετε τα βιβλία, τα περιοδικά και όλα τα χαρτιά σας. Βάλτε μια όμορφη λάμπα στο γραφείο και κρατήστε την επιφάνειά του καθαρή για να αισθάνεστε καλά με το που μπαίνετε στο χώρο. Αυτό που δυσκολεύει τους Παρθένους είναι να πετάνε χαρτιά. Έτσι, καλό είναι που και που να αφιερώνετε λίγο χρόνο να ξεφορτώνεστε ό,τι περιττό έχετε στο γραφείο σας. Αυτό που δεν πρόκειται να ξεφορτωθείτε ποτέ είναι τα μαρκαδοράκια και τα στιλό διαφόρων χρωμάτων που θέλετε να τα χρησιμοποιείτε όλα.

Το μπάνιο ενός Παρθένου είναι πολύ λιτό ενώ δεν λείπει ποτέ ένα κουτάκι πρώτων βοηθειών το οποίο σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Eίστε αυτοί που νιώθετε ότι πρέπει να έχετε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε εσείς και οι γείτονές σας σε περίπτωση ανάγκης. Εννοείται ότι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε το Σάββατό σας είναι να οργανώνετε (ξανά) το μπάνιο σας. Κρατήστε σε εμφανή σημεία όλα όσα χρησιμοποιείτε και κρύψτε όλα εκείνα τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε συνεχώς.

Η κουζίνα ενός Παρθένου είναι πάντα τέλεια εξοπλισμένη και έχει και άνετο χώρο για μαγείρεμα. Οι Παρθένοι τα πάνε πολύ καλά με τα υγιεινά σνακ και τους αρέσει να μαζεύουν συνταγές από υγιεινά φαγητά ενώ λατρεύουν και τα μπαχαρικά. Οι ηλεκτρικές συσκευές σας πρέπει να είναι λευκές ή ανοιχτόχρωμες ενώ θέλετε να έχετε περισσότερα ποτήρια από το σετ έτσι ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσετε κάποιο αν σας σπάσει.

Η ποιότητα είναι το παν για εσάς σε ό,τι αφορά τα έπιπλα του σπιτιού σας και τις ηλεκτρικές σας συσκευές. Αγαπάτε και τα ξύλινα και τα μεταλλικά έπιπλα αρκεί οι γραμμές τους να είναι καθαρές και μίνιμαλ.

Αιγόκερως Ένας Αιγόκερως αισθάνεται πολύ άνετα σε ένα σπίτι που θυμίζει κάτι από την επαρχία του Λονδίνου καθώς αγαπούν τα παραδοσιακά έπιπλα. Οι δερμάτινοι καναπέδες, το πλισέ και το κασμίρ σας κάνουν να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Το ιδανικό για εσάς είναι να μένετε σε ένα σπίτι το οποίο να βρίσκεται κοντά σε δάσος έτσι ώστε να απολαμβάνετε τις βόλτες σας μέσα σε αυτό.

Το στιλ σας γενικά στη διακόσμηση είναι κλασικό. Σας αρέσει να έχετε μια κλασική τραπεζαρία για να οργανώνετε δείπνα για τους φίλους σας. Για εσάς ένα σερβίτσιο με ακριβά πορσελάνινα πιάτα αποτελεί επένδυση καθώς ξέρετε ότι θα τα χρησιμοποιείτε σε όλη σας τη ζωή.

Προτιμάτε να αγοράσετε κάτι πιο παραδοσιακό και κλασικό για το σπίτι σας έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζετε συχνά διακόσμηση. Θέλετε τα έπιπλά σας να σας αρέσουν αισθητικά και ταυτόχρονα να είναι και πρακτικά.

Το μπάνιο και το υπνοδωμάτιό σας δείχνουν στα καλύτερά τους όταν χρησιμοποιείτε χρώματα όπως είναι το πράσινο ή το μπλε για τους τοίχους και τα χαλιά. Σας αρέσει να πετάτε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε και να αγοράζετε τα καλύτερα καλλυντικά για την επιδερμίδα σας. Χρειάζεστε τα βασικά καθαριστικά (σαπούνι, toner και ενυδατική κρέμα) από μια εταιρία που σας ικανοποιεί ενώ σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ προτιμάτε να φοράτε τα βασικά. Αισθάνεστε περισσότερο σαν στο σπίτι σας με μυρωδιές που θυμίζουν ωκεανό και εξοχή. Έτσι, προτιμήστε κεριά και αφρόλουτρα που έχουν τέτοια αρώματα για το μπάνιο σας.

Πηγή: faysbook.gr