Τα καλύτερα tips μακιγιάζ ματιών

  • Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 16:01
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Το να διαλέξεις την τέλεια παλέτα με σκιές δεν φτάνει για να δημιουργήσεις σούπερ μακιγιάζ στα βλέφαρα...
Η προετοιμασία, τα εργαλεία αλλά και η σειρά που θα χρησιμοποιήσεις τα προιόντα, είναι μόλις μερικά από τα θέματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου.

-Άπλωσε την κρεμώδη σκιά με τις άκρες των δακτύλων ή με ένα πολύ απαλό πινέλο. Στη συνέχεια καθάρισε το πινέλο σου η πάρε ένα καθαρό και μαλάκωσε τις σκληρές γραμμές ή τις έντονες γωνίες.

-Δώσε σημασία στα πινέλα που θα χρησιμοποιήσεις. Τα λιγότερα που θα χρειαστείς είναι τρία. Ένα για να απλώσεις τη πρώτη βασική απόχρωση και άλλα δύο καθαρά πινέλα, από αυτά με το ένα θα αναμείξεις τα χρώματα και το δεύτερο θα να δώσεις φίνο τελείωμα.

-Πριν απλώσεις primer στα βλέφαρα, καθάρισε καλά την περιοχή με micellar water. Στη συνέχεια, άπλωσε την κρέμα ματιών και περίμενε 2 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί καλά.

-Βεβαιώσου ότι το primer έχει στεγνώσει πριν προχωρήσεις στη σκιά. Εάν θέλεις να δώσεις ακόμη καλύτερη σταθερότητα στο χρώμα, πέρασε τα βλέφαρα με ελάχιστη διάφανη πούδρα.

-Θέλεις να δώσεις μία pop διάσταση στο χρώμα της σκιάς που θα χρησιμοποιήσεις; Πέρασε το βλέφαρο με ένα λευκό μολύβι ματιών και από πάνω χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου σκιά.

mother.gr

Αφηστε καποιο σχολιο