Γνωρίστε το Pranic Healing σε ημερίδα στο Ηράκλειο με τιμές προσφοράς

  • Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 10:23
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Για ακόμη μια φορά το Pranic Healing Light Crete σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε το Pranic Healing με το να λάβετε  μια θεραπεία και να προσφέρετε παράλληλα , όπως τονίζουν οι διοργανωτές της ημερίδας που οργανώνεται στο Ηράκλειο το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

Ελάτε να γνωρίσετε το Pranic Healing λαμβάνοντας μια θεραπεία από ανθρώπους καθημερινούς που άλλαξε τη ζωή τους. 

Πολύς κόσμος αναφέρεται στο Pranic Healing και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται είτε ως θεραπευόμενοι στην αρχή και μετά από λίγο καιρό και θεραπευτές της ζωής τους. 
Το Pranic Healing εφαρμόζεται ως θεραπευτική επιστήμη τα τελευταία 30 χρόνια παγκοσμίως σε πάνω από 90 χώρες με θαυματουργά αποτελέσματα.

Το Pranic Healing έχει πρωτόκολλα θεραπείας για όλες τις ασθένειες είτε σε φυσικό επίπεδο, χτυπήματα, πυρετό, αυτοάνοσα, ιώσεις κλπ. και σε ψυχολογικό επίπεδο φοβίες, θυμό, αγχός, προβλήματα σχέσεων, εξαρτήσεις, εθισμούς(κάπνισμα, άλκοολ, ναρκωτικά) ακόμα και για δυσλεξία.
Για τους δασκάλους του εσωτερισμού θεωρείται ως η θεραπευτική επιστήμη της 3ης χιλιετίας.
Λόγω της αποτελεσματικότητας και της λεπτομερούς προσέγγισης του, το Pranic healing εφαρμόζεται πια σε κλινικές και σε νοσοκομεία στο εξωτερικό.

Μια δοκιμή θα σας πείσει :).

Το κόστος για μια συνεδρία διάρκειας 60 - 75 λεπτών είναι 15€. Προσφορά μόνο για την ημερίδα.

Για όσους συμμετέχουν στην ημερίδα και δηλώσουν συμμετοχή εκείνη τη μέρα στο σεμινάριο Βασικού Επιπέδου για τις 3/3 θα λάβουν επιπλέον έκπτωση. 

Το κανονικό κόστος για μια συνεδρία από έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του ξεκινάει από 30€ - 35€ και μπορεί να φτάσει και τα 60€ - 120€, ανάλογα τις ικανότητες του θεραπευτή.
Mέρος των εσόδων θα δωθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Απαραίτητη προυπόθεση να έχετε κλείσει ραντεβού για την συνεδρία σας."



Τοποθεσία της εκδήλωσης : Heart of Yoga - Πάροδος 25ης Αυγούστου 46 (απέναντι από την τράπεζα Χανιών στο στενάκι όλο ευθεία και μετά δεξία).

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6931565066 και στο 6976024059 (Ειρήνη Ζερβάκη pranic healer )

Οργάνωση: pranic healing light crete Haris Bardis

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το Pranic Healing : http://www.pranichealinglight.gr/