Όμορφη στα 89 -Το γηραιότερο μοντέλο ποζάρει για καμπάνια ομορφιάς και αποθεώνεται

Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν τα πάντα για να δείχνουν μικρότερες. Από το μακιγιάζ και τα ρούχα μέχρι γυμναστική και αισθητικές επεμβάσεις.

Ωστόσο, αυτό το μοντέλο έχει διαφορετική άποψη. 

Η Daphne Selfe, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι θα μοντέλα δεν είναι απαραίτητο να είναι νεαρά κορίτσια. 

Το veteran model μας δείχνει πώς είναι να μεγαλώνεις και να ωριμάζεις με χάρη.

Η Daphne αποτελεί το «γηραιότερο μοντέλο στον κόσμο» καθώς ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1950, στα 20 της χρόνια. Όμως, την «ξανά ανακάλυψαν» στα 70 της, καθώς τότε ήταν που εμφανίστηκε στις σελίδες της Vogue. 

Το 89χρονο πλέον μοντέλο ξεκίνησε μια νέα καμπάνια ομορφιάς με τη μάρκα μακιγιάζ Eyeko. Η fashionista εμφανίζεται στην καμπάνια της εταιρίας για την προώθησης της νέας της μάσκαρας. Στη διαφήμιση, η Βρετανίδα λέει ότι της αρέσει να έχει μακριές και χοντρές βλεφαρίδες, καθώς τώρα αυτές έχουν αραιώσει. 

Αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, καθώς γίνεται ιδιαίτερα... παιχνιδιάρα με την κάμερα, κλείνοντας το μάτι στο φακό. 

Η καμπάνια ομορφιάς έχει σκοπό να δείξει ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλους και το make up μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το ποιος το φοράει.

Η σειρά έχει 100 μοναδικούς συνδυασμούς και έναν αλγόριθμο που φτιάχτηκε μέσα σε τρία χρόνια ώστε οι καταναλωτές να βρουν τη δική τους μοναδική μάσκαρα.

Η ιδρυτής της Eyeko, Nina Leykind αναφέρει ότι οι πελάτες περιμένουν περισσότερα από αυτούς, έτσι η εταιρία έχει σκοπό να δημιουργήσει την τέλεια μάσκαρα για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

bovary.gr