Σάκης Τανιμανίδης - Τελικά το καλοκαίρι θα το πάρει το κορίτσι

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η καλή του Χριστίνα Μπόμπα πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2018 σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η αγαπημένη του γνωστού παρουσιαστή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Ο Σάκης έχει φύγει. Είναι πολύ καλά. Το περιμένουμε όλοι το Survivor. Θα πηγαίνω και εγώ. Είναι αρκετά μεγάλο το διάστημα για να μην πάω και εγώ. Έχουμε και τις ετοιμασίες για τον γάμο. Ετοιμαζόμαστε.».

Και ενώ ο παρουσιαστής έχει φύγει για τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 2, η καλλονή Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει τις δραστηριότητές της Ελλάδα και με αφορμή τη συμμετοχή της στην έκθεση γάμου  "Yes I do by Pandora" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" και έδω λεπτομέρειες για τον γάμο τους με τον Τανιμανίδη: «Παντρευόμαστε το καλοκαίρι και κάνω κάποιες προετοιμασίες... Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Ψάχνω να δω τι θέλω, τι μου αρέσει... Λίγο το έχω στο μυαλό μου σαν γενική εικόνα... Ο γάμος θα γίνει στη Σίφνο!»

Μάλιστα, αποκάλυψε και ποιοι θα είναι οι κουμπάροι τους: θα τους παντρέψουν το ζευγάρι αλλά και πολύ καλοί τους φίλοι, Μίλτος Καμπουρίδης και Μαρίνα Βερνίκου.

 

Πηγή: joytv