Ξεκίνησε το survivor 2 αφήνοντας ανάμικτες εντυπώσεις

Έκανε πρεμιέρα  την Κυριακή το βράδυ το survivor 2, καθηλώνοντας όπως φαίνεται για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Το Νέο Survivor, φαίνεται να είναι κάπως διαφορετικό από το πρώτο, αφού το casting της παραγωγής, μάλλον εστίασε στα...γυμνασμένα κορμιά κυρίως και όλοι οι συμμετέχοντες είναι σαν να ε΄χουν περάσει τη μισή τους ζωή στα γυμναστήρια. Οι Γραμμωμένοι κοιλιακοί, ανδρών και γυναικών αλλά και τα πολλά τατουάζ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά όλων σχεδόν όσων συμμετέχουν ενώ προς το πα΄ρον λείπουν εκείνοι που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Φυσικό είναι επίσης οι παίκτες να είναι μελετημένοι σε σχέση με το πως θα σταθούν και θα συμεπριφερθούν, έχοντας πάρει μαθήματα από το προηγούμενο survivor και στο πρώτο επεισόδιο η ευγένεια και η συνεργσσία μεταξύ τους, ήταν φανερή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης άνετος όπως πάντα, φαίνεται ότι ταιριάζει και είναι δεμένος με το παιχνίδι και μάλιστα ανακοίνωσε ορισμένες αλλαγές στα έπαθλα και στον τρόπο που θα κερδίσονται οι ασυλίες.

Στα αγωνίσματα, νίκησαν οριακά οι μαχητές και κέρδισαν την έτοιμη καλύβα ενώ οι μαχητές ε΄δειξαν να συνεργάζονται καλά και έφτιαξαν μόνοι το σπιτάκι τους και βρήκαν και καρύδες, ρίχνοντας κάτω ολόκληρο δένδρο...

Πάντως από το πρώτο επισόδειο δεν φάνηκε να ξεχωρίζει κανείς ιδιαίτερα, και όλοι αναμένουν την ενίσχυση των ομάδων προκειμένου να...γίνει παιχνίδι. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμένεται η είσοδος της Κωσταντίνας Σπυροπούλου, για να δούμε αν και πως θα...ανάψει η ίντριγκα στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.