Η Mιράντα Κερ σου δείχνει πως να κόψεις την ζάχαρη

Η Μιράντα Κεφ τρέφεται κυρίως με φρούτα, λαχανικά και superfoods. Είναι fan των αντιοξειδωτικών όπως το ρόδι, τα blueberries, τα raspberries και τα cranberries τα οποία καταναλώνει καθημερινά ενδιάμεσα από τα γεύματά της ή ως βραδινό.

Ο Άγγελος της Victoria Secret κατέχει πτυχίο προπονήτριας υγείας και διατροφής στις HΠΑ και εχθρός του διαιτολογίου που αυστηρά ακολουθεί είναι τα γλυκά. Σε έναν μόνο γλυκό πειρασμό υποκύπτει και αυτός είναι η πάβλοβα της γιαγιάς της. Η Mιράντα Κερ έχει τον τρόπο να μας κάνει να περιορίσουμε την ζάχαρη στη διατροφή μας. Μην πάει το μυαλό σας σε κάποια εξεζητημένη μέθοδο. Με τρόπο απλό και ανέξοδο, μπορεί να γίνει εφικτό!

 

Όχι στις τροφές με συντηρητικά
Η Μιράντα Κερ θεωρεί τις συσκευασμένες τροφές, την τέλεια πηγή σακχάρων. Κρυμμένη ζάχαρη περιλαμβάνεται σε τροφές που περιέχουν συστατικά με ονομασίες όπως φρουκτόζη, γλυκόζη, μαλτόζη.

Αντικατάσταση της ζάχαρης με φυσικό γλυκαντικό
Αγαπημένα ροφήματα σε καθημερινή βάση, ο καφές και το τσάι. Αν συνοδεύετε τα εν λόγω ροφήματα με κουταλιές ζάχαρης, η Μιράντα Κερ προτείνει να γίνει αντικατάσταση με φυσικά γλυκαντικά.

Περιορίστε τα γλυκά που αλείφονται
Μαρμελάδα και νουτέλα μπορούν να περιοριστούν ή να αντικατασταθούν από μέλι ή ταχίνι. 

Περιορίστε τα αναψυκτικά και τους έτοιμους χυμούς
Η Μιράντα Κερ προτείνει να στύψουμε τον δικό μας χυμό, προσθέτοντας μεταλλικό νερό.

Περιόριστε τα πρόσθετα σάκχαρα στο γιαούρτι
Μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς ή φρέσκα φρούτα.

 

Πηγή: bovary