ποια είναι τα καλά και τα άσχημα κάθε ζωδίου

  • Σάββατο, 20 Ιανουάριος 2018 20:11
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ψυχολογία

Πολλά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας μπορούν να επηρεαστούν από το ζώδιο σας.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξηγήσετε μερικές από τις ανεξήγητες συμπεριφορές σας.

Η κατανόηση της δύναμης του ζώδιου σας βοηθά να καταλάβετε τον εαυτό σας καλύτερα.Θα είστε επίσης σε θέση να αποδώσετε καλύτερα το τι συμβαίνει στη ζωή σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Έχετε μια καινοτόμο και έξυπνη προσωπικότητα. Πάντα βρίσκετε έναν τρόπο να διασκεδάζετε τον εαυτό σας και τους

άλλους.

Μπορείτε να γίνετε φίλοι σχεδόν με τον οποιονδήποτε.

Εκτιμάτε την ισχυρή προσωπικότητά σας και γνωρίζετε πότε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Παρόλο που είστε πιστός φίλος, κάποιοι θα περιγράψουν την προσωπικότητά σας ως έντονη και μερικές φορές λίγο ασταθή και αναξιόπιστη.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Πάντα σκέφτεστε τους άλλους και είστε διατεθειμένοι να βγείτε από το δρόμο σας για να βοηθήσετε κάποιον που σας έχει ανάγκης. Μπορείτε να αισθανθείτε όταν κάποιος είναι αναστατωμένος ή χρειάζεται κάποια επιπλέον υποστήριξη και φροντίδα.

Ωστόσο, μερικές φορές βοηθάτε μέχρι το σημείο να υποφέρετε ή σας ενδιαφέρει για ανθρώπους που δεν το χρειάζονται ή δεν το αξίζουν.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Βλέπετε τη ζωή ως περιπέτεια. Τα ζητήματα στον κόσμο σας ενοχλούν και προσπαθείτε να τα κάνετε πιο θετικά.

Ο περιπετειώδης τρόπος ζωής σας, οδηγεί σε πολύ βιαστικές και απότομες αποφάσεις, οι οποίες οδηγούν σε συγκρούσεις. Ο γρήγορος ρυθμός του τρόπου ζωής σας, σας αναγκάζει να χάσετε ευκαιρίες και άλλες εξελίξεις στη ζωή.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Έχετε μια πολύ θετική άποψη για τη ζωή και δεν λυπάστε για τα λάθη του παρελθόντος, μάλλον μαθαίνετε από αυτά.

Μερικές φορές μπορεί να γίνετε αγενείς με τους άλλους όταν δεν το συνειδητοποιείτε. Επίσης, τείνετε να δίνετε στον εαυτό σας πολλαπλές δικαιολογίες για τη δική σας τεμπελιά.

Δίδυμοι (21 Μάιου -20 Ιουνίου)

Θέλετε πάντα να δοκιμάζετε κάτι καινούργιο. Είστε πολύ γρήγοροι στα πόδια σας και έχετε πάντα ένα έτοιμο αστείο να πείτε.

Παρόλο που προσαρμόζετε πολύ εύκολα στις καταστάσεις, μερικές φορές βρίσκεστε να βαριέστε και να χάνετε το ενδιαφέρον. Όταν νιώθετε νευρικοί, αγχώνεστε πολύ εύκολα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είστε ένας πολύ αφοσιωμένος άνθρωπος και είστε πάντα πιστοί σε αυτούς που αγαπάτε. Το μυαλό σας είναι κοφτερό. Μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα γρήγορα και πολλές φορές γράφετε τις σκέψεις σας.

Επειδή είστε τόσο πιστοί, πολλές φορές σαν κατηγορούν ότι είστε προσκολλημένοι και δεν τους αφήνετε αρκετό χώρο. Έχετε κάποιες επιφυλακτικές τάσεις και μερικές φορές είστε καχύποπτοι ότι οι άνθρωποι σας λένε ψέματα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αύγουστου)

Έχετε μια πολύ αισιόδοξη προσωπικότητα και πάντα κοιτάζετε τη ζωή με θετική ματιά. Νιώθετε πολύ ευλογημένοι να ζείτε τη ζωή σας όπως θέλετε και είστε γενικά τυχεροί.

Μερικές φορές τυφλώνεστε από την αφοσίωση και δεν μπορείτε να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Επιπλέον, θα το καταστήσετε σαφές όταν είστε απογοητευμένοι.

Παρθένος (23 Αύγουστου – 22 Σεπτέμβριου)

Είστε ένα πολύ διορατικό άτομο που μπορεί πάντα να παρέχει συμβουλές. Βλέπετε τη ζωή σας από μια διαφορετική γωνία, συγκριτικά με του άλλους.

Οι άνθρωποι στηρίζονται σε εσάς επειδή γνωρίζουν ότι θα είστε πάντα εκεί. Παρόλο που είστε γεμάτοι πληροφορίες, γνωρίζετε ότι επικρίνετε τις ιδέες των άλλων ανθρώπων.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είστε πρόθυμοι να πάτε ένα βήμα παραπέρα, όταν πρόκειται για δουλειά. Έχετε μια υψηλή αίσθηση εντιμότητας και είστε πρόθυμοι να πολεμήσετε για την αλήθεια.

Δυσκολεύεστε με τη λήψη αποφάσεων και αυτό μπορεί να σας κάνει να έχετε προβλήματα δέσμευσης με τους άλλους.

Σκορπιός (Οκτώβριος 23 – Νοέμβριος 21)

Οι άνθρωποι μπορούν να σας εκμυστηρευτούνε οποιοδήποτε μυστικό. Έχετε έντονες επιθυμίες να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε να αισθανθείτε όταν οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι.

Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από την κατάστασή τους. Είστε πολύ μυστικοπαθείς, πράγμα που προκαλεί προβλήματα στις φιλίες και τις σχέσεις.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται, πριν πάρουν αποφάσεις.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε ως αγενής και εγωιστές. δυσκολεύεστε όταν οι καταστάσεις απαιτούν υπομονή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Είστε ένα πολύ ευγενικό και κατανοητό άτομο. Περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους για να τους γνωρίσετε σε ένα συναισθηματικό επίπεδο.

Παρόλο που είστε πολύ ευχάριστοι, τείνετε να είστε πολύ δύσκαμπτοι στα σχέδιά σας, πράγμα που μπορεί να κάνει τους άλλους να αισθάνονται σαν να μην θέλετε να βρίσκεστε γύρω τους.

Credit: davidwolfe.com