Το θλιβερό ταξίδι της επιστροφής για μια Ρεθεμνιωτοπούλα, την Εστία Ζαφειράκη.

  • Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 18:32
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ένα δικό μας κορίτσι,μια Ρεθεμνιωτοπούλα η Εστία Ζαφειράκη,έφυγε από την ζωή στα 37 της χρόνια.Μεγάλη η θλίψη που προκάλεσε στο Ρέθυμνο και ειδικά στο χωριό Ρούστικα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε,η είδηση που έφτασε από την Αμερική για τον αιφνίδιο θάνατο  του όμορφου κοριτσιού. Μεγάλη και η θλίψη  στην ελληνική παροικία της Νέας Υόρκης όπου ζούσε και εργαζόταν ως επικοινωνιολόγος  η Εστία.Ο ελληνοαμερικάνικος τύπος στα δημοσιεύματα του αλλά και τα σχόλια φίλων και γνωστών της άτυχης κοπέλας,στο διαδίκτυο,κάνουν  λόγο για ένα αξιαγάπητο κορίτσι  με εξαιρετική προσωπικότητα,δοτικό και πάντα χαμογελαστό.
Θερμά συλλυπητήρια στην μητέρα της, Ελένη Ζαφειράκη, και στις τρεις  αδελφές της.
* * *
Η μεταφορά της σορού  της Εστίας από την Νέα Υόρκη στο Ρέθυμνο είναι άγνωστο πότε θα γίνει.Είναι μια μεταφορά πολυδάπανη.
Και είναι  πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι ήδη φίλοι της Εστίας που ζουν στην Νέα Υόρκη,Έλληνες και Αμερικάνοι, ανέλαβαν πρωτοβουλία  και συγκεντρώνουν χρήματα για την μεταφορά της σορού στην Κρήτη.
Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε την οικογένεια της,να συνδράμουμε οικονομικά,όσο μπορεί καθένας,για να  κάνει η Εστία   το τελευταίο  ταξίδι από την Αμερική προς την πατρίδα της.
Αυτό το κορίτσι πρέπει να επιστρέψει στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε  και  να αναπαυτεί δίπλα στον πατέρα του.
Η μητέρα της Εστίας,η κ.Ελένη Ζαφειράκη,ζεί στα Ρούστικα Ρεθύμνου.
Ο τραπεζικός λογαριασμός της οικογένειας για να βοηθήσουμε να έρθει η Εστία στο Ρέθυμνο, είναι:
Eurobank
GR 580 260 735 0000 7701 01 3172 19
 

αναδημοσίευση από:rethnea.gr