Τελικά η Oprah Winfrey Κατεβαίνει για Πρόεδρος των ΗΠΑ;

  • Σάββατο, 20 Ιανουάριος 2018 20:28
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Μετά την εντυπωσιακή ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες, η ίδια το αρνείται πεισματικά, όμως την «ακυρώνει» ακόμα και ο σύντροφός της.


Η Oprah επιμένει πως δεν «κατεβαίνει» για πρόεδρος στις αμερικανικές εκλογές του 2020, αλλά μετά την εντυπωσιακή ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες , δεν την πιστεύει κανείς - ούτε ο σύντροφός της. «Θα το έκανε σίγουρα», είπε ο Stedman Graham στους LA Times , μετά την τελετή.

Το σχόλιο του Graham ήρθε αφότου η Winfrey αρνήθηκε την πιθανότητα του Οβάλ Γραφείου σε δύο χρόνια - «Όχι, όχι», δήλωσε η 63χρονη στο Bloomberg .

Η Oprah δέχτηκε το βραβείο Cecil B.De Mille, για τα επιτεύγματα της ζωής της. Η εννιάλεπτη ομιλία της Winfrey προκάλεσε ενθουσιασμό και χειροκροτήματα, ιδιαίτερα όταν απευθύνθηκε στους άνδρες που κακοποιούν τις γυναίκες, λέγοντάς τους πως ο χρόνος τους τελείωσε.

Ωστόσο, ήταν τα σχόλιά της για την ηγεσία των ΗΠΑ που κίνησε τις εικασίες ότι θα κάνει στροφή προς τον Λευκό Οίκο. «Θέλω όλα τα κορίτσια που βλέπουν εδώ, τώρα, να ξέρουν πως καλύτερες μέρες έρχονται», είπε. «Και όταν επιτέλους ξημερώσει αυτή η νέα μέρα, θα γίνει χάρη σε μεγαλοπρεπείς γυναίκες, πολλές από τις οποίες είναι σήμερα εδώ, όπως και κάποιοι άνδρες που αγωνίζονται σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι κανείς δεν θα πει ξανά ποτέ #MeToo».

Η επί χρόνια οικοδέσποινα του δημοφιλούς talk show «The Oprah Winfrey Show» και επιχειρηματίας, έχει συνδεθεί πολλές φορές με την πολιτική σκηνή και τη διεκδίκηση του Οβάλ Γραφείου, αλλά έχει αρνηθεί πολλές φορές αυτήν την πιθανότητα.

«Δεν θα υπάρξει καμία διεκδίκηση από μένα» είχε πει στο CBS τον Οκτώβριο. Τον Ιούνιο, είπε στο Hollywood Reporter ότι «Ποτέ δεν θα διεκδικήσω δημόσιο γραφείο. Αυτό είναι οριστικό».

 

πηγή:vicenews

Αφηστε καποιο σχολιο