Ποια είναι τα σινιάλα του ερωτικού παιχνιδιού

Ποια είναι τα «ανεπαίσθητα» μηνύματα ότι αυτή (ή αυτός!) έχει διάθεση για σεξ; Ας ξεκαθαρίσουμε τα σήματα που στέλνουμε.. για να μην επικρατεί σύγχυση μετά από μία νύχτα που έχουμε φλερτάρει ή ακόμη κι αν είμαστε σε σταθερή σχέση… Πώς θα το καταλάβετε;

Το πρόβλημα της μη αποκωδικοποίησης των σεξουαλικών μηνυμάτων μερικές φορές, λένε οι ειδικοί, δεν εξαλείφεται απαραιτήτως ούτε καν μέσα σε μία σταθερή σχέση ή στον γάμο μας! Υπάρχουν στιγμές που ένας σύζυγος μπορεί να θέλει απλώς μία αγκαλιά ή ένα χάδι στην πλάτη - και δεν αισθάνεται ούτε έχει την ενέργεια για μια σεξουαλική συνεύρεση μετά από μία δύσκολη ημέρα. Υπάρχουν στιγμές που μια γυναίκα θέλει αυτό το συναρπαστικό σεξ, αλλά το παίζει πολύ ήπια για να πει στον σύντροφό της ότι θέλει σεξ… Υπάρχουν γυναίκες που έχουν συνηθίσει να τις κυνηγούν μόνο για σεξ - και δεν ξέρουν απαραίτητα πώς να πλησιάσουν τον άνδρα τους χωρίς να φανούν υπερβολικά επιθετικές ή… απελπισμένες.!

Πώς λοιπόν θα ξέρετε; Οι ειδικοί μας δίνουν κάποια σήματα που σίγουρα αποτελούν αδιάψευστα σημάδια… 

1. Ελέγξτε την αναπνοή τους
Αν δεν έχει ειπωθεί ξεκάθαρα, μπορείτε πάντα να ελέγξετε πώς αναπνέει ένα άτομο. Όταν η επιθυμία ανεβαίνει, για κάποιο λόγο, οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να αναπνέουν πιο αργά και βαθύτερα όταν είναι γύρω σας. Χρησιμοποιήστε το ως μήνυμα ότι το σεξ μπορεί να είναι… στον δρόμο.

2. Ακούστε τη φωνή τους
Ένα άλλο σημάδι είναι η απαλότητα του τόνου της φωνής. Όταν έχουμε διάθεση για σεξ, άνδρες και γυναίκες απαλύνουμε τη φωνή, ψιθυρίζουμε και χαμηλώνουμε την ένταση. Ειδικά, παρατηρήστε (αν βρίσκεστε και με άλλους μαζί) αν ο άνθρωπος μιλάει σε κανονικούς ή σκληρότερους τόνους σε άλλους – αλλά μόλις στρέφεται ή απευθύνεται σε εσάς, η φωνή του μαλακώνει. 

3. Παρακολουθήστε τα μάτια τους
Ναι, τα μάτια είναι τα παροιμιώδη παράθυρα της ψυχής - και εάν ένας άνδρας ή γυναίκα έχει μόνιμα άμεση επαφή με τα μάτια, κρατά ή καρφώνει το βλέμμα του στα δικά σας,  μπορεί να υπάρξει μια σύνδεση που οδηγεί στην ερωτική συνεύρεση. 

4. Τα σώματα έρχονται κοντά
Όταν κάποιος αισθάνεται επιθυμία, τότε δεν μπορεί να αποτραβηχτεί μακριά από το αντικείμενο του πόθου του. Τα χέρια τείνουν προς εκείνον/η, οι ώμοι στρέφονται προς το άτομο που θέλουμε,  το σώμα σκύβει κοντά, η τάση για άγγιγμα είναι συνεχής.  

5. Λένε, «σε θέλω πολύ».
Μερικές φορές η ζωή δεν είναι τόσο δύσκολη. Μερικά χάδια ή ένα μασάζ - και η σεξουαλική του επιθυμία καθίσταται εμφανής. Άλλες φορές, ένα μακρύ και παρατεταμένο δείπνο με πολλά ποτήρια κρασιού μπορεί να καταστήσει προφανές ότι ο άνδρας ή η γυναίκα που είστε μαζί, δείχνει ξεκάθαρα τι θέλει, αφήνοντας όλες τις εικασίες πίσω και σας λέει ότι σας θέλει… τώρα!

womanidol.com