Τσάντα-πουγκί, το hot νέο αξεσουάρ του 2018 - Kομψή και χρηστική μπορεί να ταιριάξει με όλα!


Κομψή και απόλυτα χρηστική, έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των απανταχού fashion icons. Η τσάντα-πουγκί μπορεί να χαρίσει στο ντύσιμό σας το κάτι έξτρα που χρειάζεται για να ξεχωρίσει Εσείς, τι λέτε; Θα την κρατήσετε; 
Θυμάστε πριν πολλά χρόνια όταν η κλασική τσάντα-πουγκί της Louis Vuitton από Monogram καμβά είχε βρεθεί στα χέρια σχεδόν όλων των γυναικών σε ολόκληρο τον πλανήτη; Μπορεί να αποτελεί κλασική πλέον αξία στο χρηματιστήριο του στιλ, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχε δεκαετίες να εμφανιστεί στο προσκήνιο των τάσεων. Φέτος, όμως, είναι η χρονιά που επιστρέφει δυναμικά. Και όχι, δεν προτείνω να επενδύσετε σε μια Louis Vuitton. Κατά τη γνώμη μου, αποτελεί ένα σχέδιο που αγαπήθηκε όσο ελάχιστα, αλλά ήρθε η ώρα να το αποσύρουμε από την επικαιρότητα και να επικεντρωθούμε σε άλλους, πιο avant garde σχεδιαστές και σε πιο ενδιαφέρουσες χρωματικές προτάσεις. 
 
Κατ’ αρχάς, όμως, ας μιλήσουμε για την τσάντα-πουγκί. Πρόκειται για ένα μοντέλο που συνδυάζει πολλές αρετές: Διαθέτει αδιαμφισβήτητο στιλ, είναι πολυμορφική, αφού μπορείς να την περάσεις τόσο στον ώμο όσο και διαγωνίως ως τσάντα ταχυδρόμου, λόγω σχήματος έχει μεγάλη χωρητικότητα και, τέλος, παρότι θυμίζει κουβά, σουρώνει έτσι ώστε να κλείνει ερμητικά προστατεύοντας τα πολύτιμα υπάρχοντά μας. Και μπορεί πολλές γυναίκες να την έχουν στο μυαλό τους ως μποέμ επιλογή, αλλά αυτή τη φορά σχεδιαστές και οίκοι μας έδωσαν μια πραγματικά εντυπωσιακή πληθώρα επιλογών ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την ιδανική για το δικό μας, προσωπικό στιλ. Πιστέψτε με, η τσάντα-πουγκί όχι μόνο δεν είναι μποέμ, αλλά μπορεί να χαρίσει στο ντύσιμό σας το κάτι έξτρα που χρειάζεται για να ξεχωρίσει!
 
Πώς θα την φορέσετε
• Προτείνω να επιλέξετε μία που να ταιριάζει τόσο με το πιο απλό σας t-shirt και τζιν όσο και με ένα φόρεμα ή ταγιέρ για το γραφείο. Το χρώμα της μπορεί να ταιριάζει με αυτό της μπλούζας σας, αλλά μπορείτε άνετα να μην περιοριστείτε και να δημιουργήσετε σύνολα διαφορετικών αποχρώσεων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βεβαιωθείτε ότι η επιλογή σας υπογραμμίζει την προσωπικότητά σας.
• Αν θέλετε να είστε πιο θηλυκή, προτιμήστε μία τσάντα-πουγκί σε nude τόνους ή από σουέντ. Φορέστε την με ένα όμορφο φόρεμα, με μια λεπτή μπλούζα ή με μια φόρμα από μαλακό ύφασμα. 
• Πρόκειται για το κατάλληλο αξεσουάρ, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα μποέμ ή καουμπόικο look. Επιλέξτε μια τσάντα από δέρμα ή σουέντ σε κάποια ουδέτερη απόχρωση και διακοσμημένη με φούντες ή κρόσσια και συνδυάστε την με ένα πιο μποέμ φόρεμα. 
• Το μέγεθος της συγκεκριμένης τσάντας δεν παίζει ρόλο. Επιλέξτε μία μικρή για το βράδυ ή αν δεν θέλετε να σας βαραίνει ή μια μεγαλύτερη για το γραφείο προκειμένου να χωρέσετε όλα σας τα απαραίτητα -και ακόμη περισσότερα…
 
Ακόμη…
• Ταιριάξτε την με ένα καλοραμμένο σακάκι
• Φορέστε την σε συνδυασμό με baseball καπέλο
• Παντρέψτε την με ένα μεταξωτό τοπ και τζιν φούστα
• Κρατήστε την με “φόντο” ένα μονόχρωμο look
• Επιλέξτε την μαζί με μια κλασική γκαμπαρντίνα
• Ταιριάξτε μια βελούδινη τσάντα-πουγκί με ένα φόρεμα με βολάν
• Συνδυάστε την με ένα ριχτό φόρεμα σε έντονο ροζ
• Κρατήστε την φορώντας λευκό σακάκι και τζιν φούστα
• Φορέστε την με ένα λευκό πουκάμισο και τζιν με γυρισμένα μπατζάκια 
 

womanidol.com