Επτά καλοί λόγοι για να παντρευτείς χειμώνα!

Άνοιξη και καλοκαίρι είναι οι πιο συνηθισμένες εποχές του χρόνου για γάμους με το φθινόπωρο και κυρίως τον πρώτο του μήνα Σεπτέμβρη ν΄ακολουθεί. Κι όμως ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς και το ενδεχόμενο ενός χειμωνιάτικου γάμου μιας κι αυτός έχει όχι ένα αλλά αρκετά πλεονεκτήματα.

Διάβασε παρακάτω 7 καλούς λόγους για να το σκεφτείς καλύτερα.

1. Είναι πιο ρομαντικά απ΄όσο φαντάζεσαι

Ένας χειμερινός γάμος μπορεί να ειναι άκρως ρομαντικός, ειδικά αν την ημέρα που θα ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου το έχει ρίξει το χιονάκι του. Σκέψου μόνο την αίσθηση να περπατάς και ν΄ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας σε κατάλευκο τοπίο (αψήφησε για την ώρα το κρύο, θα δώσουμε λύση μετά) αλλά και να βγάλεις τις πιο ρομαντικές γαμήλιες φωτογραφίες σε χιονισμένο φόντο.

2. Δεν αγχώνεσαι τόσο για τη διαθεσιμότητα

Αν σχεδιάζεις γάμο το χειμώνα θα διαπιστώσεις πως όλα όσα οι φιλες σου σου παρουσιάζαν γολγοθά είναι ευκολότερα! Η εκκλησία της επιλογής σου, η αίθουσα δεξιόσεων, ο φωτογράφος, όλα όσα πρέπει να οργανώσεις δε χρειάζονται κράτηση 1 χρόνο πριν.

3. Είναι όλα πιο οικονομικά

Εκτός από τη διαθεσιμότητα ένας ακόμη πρακτικός παράγοντας είναι το οικονομικό μιας και σε αυτό το κομμάτι λειτουργεί καλά ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Όσο μικρότερη είναι η ζήτηση τόσο πέφτει η τιμή κι ως εκ τούτου θα σου βγουν όλα οικονομικότερα.

4. Θα κάνεις τη διαφορά

Αν σου αρέσει να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και να ξεχωρίζεις από τον όχλο, ο χειμωνιάτικος γάμος είναι για εσένα! Ο καθένας θέλει το γάμο του να είναι η καλύτερη στιγμή και η σημαντικότερη. Κάνε τη δικιά σου σε μια χειμωνιάτικη ημέρα, μακριά από τις επετείους των «πολλών».

5. Οι καλεσμένοι δε θα λείπουν σε διακοπές

Πόσες φορές έλαβες προσκλητήριο για γάμο που θα ήθελες να πατραβρεθείς αλλά δεν τα κατάφερες γαιτί είχες ήδη κανονίσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές; Αν θέλεις στον γάμο σου να έρθει αρκετός κόσμος, φρόντισε να είναι off season καλοκαιρινών διακοπών.

6. Το φόρεμα μπορεί να συνδιαστεί με classy γουνάκι!

Ποιός είπε πως το χεμώνα δε φοριέται νυφικό στράπλες; Τα χειμερινά νυφικά είναι ομολογουμένως φινετσάτα και stylish αλλά αν επιμένεις να φορέσεις ξώπλατο ή και στράπλες κι αυτό γίνεται με την προσθήκη μιας όμορφης κοντής γούνας που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

7. Έχεις περισσότερες επιλογές για το ταξλιδι του μέλιτος

Θέλεις εξωτικό προορισμό ή καλοκαίρι; Μπορείς να επιλέξεις το εξωτερικό και να γυρίσεις μέσα στο καταχείμωνο μαυρισμένη έχοντας κάνει την ηλιοθεραπεία και τα μπανάκια σου. Σου αρέσουν τα χιονισμένα τοπία και ονειρευόσουν πάντα να το κάνεις αυτό το ταξίδι; Γιατί να μη το μετατρέψεις σε γαμήλιο. Κι αν ο προυπολογισμός σου είναι κατά πολύ πιο σφιχτός, η Ελλάδα διαθέτει τόσους όμορφους χειμερινμούς προορισμούς που δύσκολα δε θα βρεις κάποιον να επιλέξεις. Άλλωστε, οι χειμερινές διακοπές είναι οι πιο ρομαντικές.

Και να θυμάσαι: Ακόμη κι αν βρέξει, λύσεις υπάρχουν! Απλά να έχεις φροντίσει ν΄αγοράσεις μια τεράστια κι όμοργη «γαμήλια» ομπρέλα!

Πηγή: womenonly.gr