Για 20 εκατ. δολάρια η Πομπέο παραμένει στο Grey’s Anatomy

Η αγαπημένη χειρούργος της Αμερικής (και του πλανήτη) είναι η υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός δραματικής τηλεοπτικής σειράς

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Grey's Anatomy Έλεν Πομπέο (ή αλλιώς Dr. Meredith Grey) συμφώνησε να συνεχίσει να είναι στο καστ για δύο επιπλέον τηλεοπτικές σεζόν έναντι αμοιβής… 20 εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο.

Όπως δήλωσε η ίδια στο περιοδικό Hollywood Reporter, το νέο της συμβόλαιο προβλέπει μισθό ύψους 575.000 δολαρίων ανά επεισόδιο για την 15η και 16η σεζόν, όπως επίσης και την καταβολή ενός πριμ υπογραφής συμβολαίου αλλά και συμμετοχή επί των κερδών, ήτοι ένα ποσό ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων ανά σεζόν.

«Πάτησα ήδη τα 48 και έχω φθάσει σε ένα σημείο όπου μπορώ να ζητήσω ό,τι δικαιούμαι, κάτι που συμβαίνει με την πάροδο των χρόνων» εξήγησε η Έλεν Πομπέο, η οποία υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με το ABC.

Πλέον η αγαπημένη χειρούργος της Αμερικής (και του πλανήτη) είναι η υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε δραματική τηλεοπτική σειρά.

«Η τηλεοπτική σειρά θα συνεχίσει όσο η Έλεν το επιθυμεί» δήλωσε στο Hollywood Reporter η δημιουργός του Grey's Anatomy, Σόντα Ριμς.

Το Grey's Anatomy ξεκίνησε να προβάλλεται το 2005 και πρόσφατα ξεπέρασε το όριο το 300 επεισοδίων, συνεχίοντας να καταγράφει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η καλύτερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης είναι η Σοφία Βεργκάρα, πρωταγωνίστρια της κωμικής τηλεοπτικής σειράς "Modern Family", που επίσης προβάλλεται στο ABC— με απολαβές ύψους 41,5 εκατομμυρίων ανά σεζόν.

Ακολουθεί η Κάλεϊ Κουόκο, η πρωταγωνίστρια της κωμωδίας The Big Bang Theory (CBS) με 26 εκατομμύρια δολάρια.

news.gr

Αφηστε καποιο σχολιο