Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων: Δωρεά οχήματος στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου

  • Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 19:03
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

ήμερα το μεσημέρι, στο κτήριο διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, παραδόθηκαν τα κλειδιά οχήματος τύπου VAN που αποφάσισε να δωρίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου, ως ελάχιστη αναγνώριση στο σημαντικό κοινωνικό έργο που αποτελεί.

 

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας, η οποία προχώρησε στην εν λόγω δωρεά, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου η οποία αναλαμβάνει την έγκαιρη διεκπεραίωση της διαδικασίας διανομής γευμάτων και τροφίμων πρώτης ανάγκης, σε 380 κατοίκους του Αποκόρωνα.

Ο κ. Μαρακάκης επισήμανε την σπουδαιότητα του έργου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αποκορώνου και την ουσιαστική προσφορά της σε οικονομικά αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Τόνισε επιπλέον πως η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, τον καιρό της κρίσης επικεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των χορηγιών της στον άνθρωπο προκειμένου να μην υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς τα στοιχειώδη τρόφιμα.

 

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Κουκιανάκης με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και συμπλήρωσε πως το όχημα αυτό θα γίνει το μέσον εκείνο το οποίο θα προσφέρει την αγάπη που οι ίδιοι οι Αποκορωνιώτες επιζητούν. Επιπλέον προέτρεψε τους Δημότες του Αποκορώνα να στηρίζουν ενεργά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων γιατί στηρίζει και αυτή με κάθε τρόπο τη ντόπια οικονομία.