Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου

  • Κυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 08:24
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα και δυστυχώς οι εντάσεις, τα ξεσπάσματα, οι έκρυθμες καταστάσεις και τα ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα, έχουν την τιμητική τους σήμερα! Οι Παρορμητικοί, κυρίως του 3ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που οφείλουν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Φρόντισε, Κριέ, να αποβάλλεις το άγχος που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και κοίτα να ηρεμήσεις. Έχεις προβληματιστεί αρκετά σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για επιτυχή έκβαση των ζητημάτων σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις σήμερα, Κριέ, να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό, αλλά και ακόμη περισσότερο, με ερωτισμό. Θα περάσεις πολύ καλά….

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα έχεις ισορροπία. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είσαι σε μια μεταβατική περίοδο, Ταύρε, και αρχίζεις να αναθεωρείς πολλά θέματα για τη ζωή σου. Σταμάτα την απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με πολλή θετικότητα, μια και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει μια περίοδος που θα σου φέρει εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε είναι αρκετά καλή και έχει ακόμη προοπτικές να γίνει καλύτερη. Από σήμερα, κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, διότι αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, φρόντισε να μπεις σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε κοντά σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην αγχώνεσαι με τις πολλές δραστηριότητες που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Έχει ξεκινήσει μια αρκετά θετική περίοδος για σένα, Καρκίνε. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν τη μέρα σου, Καρκίνε, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσένα, που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα, βεβαιώνω, ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, διότι δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πολλές καταστάσεις, Λέων, που ήταν σε στασιμότητα, αρχίζουν και παίρνουν το δρόμο τους. Θα νιώθεις καλύτερα και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να αντιμετωπίσεις δυναμικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Οι πλανήτες σήμερα είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου, για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στη σχέση σου, Λέων, υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Από σήμερα, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα, φρόντισε να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις είναι πολύ καλές, Παρθένε μου, και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα, που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν. Ξεκινάει μια περίοδος που ό,τι θέλεις, θα το καταφέρνεις με ιδιαίτερη ευκολία, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα, Παρθένε, θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να δείξεις, ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά, Παρθένε, θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε αυτή τη μέρα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, διότι ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν, Ζυγέ, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, διότι τα άστρα δείχνουν πως είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, που όλα θα σου έρχονται έτσι ακριβώς όπως θέλεις, ώστε να έχεις επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, Ζυγέ, να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου και θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις περάσεις όμορφα με δικά σου άτομα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι ευκαιρίες που θα έχεις, Σκορπιέ μου, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει όμως να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη! Φρόντισε σήμερα να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να πλησιάσεις τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα, Σκορπιέ, επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία, ενώ τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, Τοξότη, πρέπει να κάνεις πολλές αλλαγές, ώστε να έχεις πλήρως το ποθητό αποτέλεσμα. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη των σκοπών σου. Φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις, Τοξότη, λόγω της ανασφάλειας που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Τοξότη μου, κάνεις πάρα πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς κάπως συγκρατημένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, Αιγόκερε, χάρις σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα έρθουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν ώστε να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουν για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων, που τα άστρα δείχνουν πως έχεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά κι ερωτικά. πράγμα που θα κάνει και εσένα να αισθανθείς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα προσπάθησε να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου, θα είναι πολύ καλά, πρέπει όμως να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με σχέδιο, γνώση και οργάνωση, Υδροχόε μου, προχωράμε μπροστά. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, να σχεδιάσεις το μέλλον προσεκτικά και να οργανώσεις το κάθε βήμα συνετά, ώστε να αποφύγεις λάθη που θα σε κάνουν να χάσεις χρόνο και να πισωγυρίσεις. Έτσι θα κινηθείς μπροστά με άνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου, Υδροχόε, που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου, για να ξεπεράσετε οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, όλα είναι καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές και θα πάρεις ανταμοιβές από τον περίγυρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, διότι αποτελούν τη λύση που θα σου επιτρέψει να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Ιχθύ, θα σου δώσουν τις καλύτερες προοπτικές, για να ισορροπήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Ιχθύ, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr