Ποια ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με ερωτική απογοήτευση το 2018;

Υπάρχουν χρονιές που έχεις τα πάνω σου και υπάρχουν χρονιές που δεν σου πάει τίποτα καλά. Έτσι και για το 2018, υπάρχουν τα ζώδια που δεν θα τα ευνοήσουν τόσο οι πλανήτες και μάλλον θα βιώσουν την ερωτική απογοήτευση.

Στην πραγματικότητα, όμως το σύμπαν δεν έχει στραφεί εναντίον σου, απλά προσπαθεί να σου στείλει κάποια μηνύματα. Μπορεί η καρδιά σου να γίνει χίλια κομμάτια, αλλά όταν ο πόνος περάσει θα μπορέσεις να εκτιμήσεις πιο καθαρά τις καταστάσεις.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που πιθανόν να βιώσουν την ερωτική απογοήτευση το 2018.

1. Δίδυμοι
Στο τέλος του 2017 ο Κρόνος επέστρεψε στο σπίτι του στον Αιγόκερω. Για τους Διδύμους, αυτό σημαίνει ότι ο Κρόνος θα τους εμποδίσει να στραφούν στις παλιές τους συνήθειες και να αναζητούν την λύση των προβλημάτων τους σε άλλα πρόσωπα. Αν είσαι Δίδυμος θα πρέπει να στραφείς στον εαυτό σου για να βρεις τη λύση που ζητάς. Μπορεί στην  αρχή αυτού του έτους να μην βρεις την αδερφή ψυχή σου, αλλά θα λάβεις μερικά σοβαρά μαθήματα.

2. Ζυγός
Αυτό είναι το έτος που μαθαίνεις ότι ανεξάρτητα από πόσο προσπαθείς να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη. Μπορεί να σε απογοητεύει αυτό το γεγονός, αλλά μόνο έξω από ορισμένες καταστάσεις θα είσαι σε θέση να κατανοήσεις τι συμβαίνει στην συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί σαν ζώδιο να εξιδανικεύεις την αρμονία, παρόλα αυτά μπορείς να αναγνωρίσεις ότι και το χάος παίζει τον δικό του ρόλο. Μόλις είσαι σε θέση να εναρμονιστείς με το χάος του περιβάλλοντός σου, θα είσαι σε θέση να μοιραστείς τη σοφία σου με όλους τους άλλους.

3. Σκορπιός
Τις περισσότερες φορές, εσύ είσαι αυτός που προκαλεί την ερωτική απογοήτευση, παρά το γεγονός ότι μπορείς να κατηγορείς όλους τους άλλους. Το 2018 σου χρεώνει τις ευθύνες των καταστάσεων σου. Καταστάσεις που θα συμβούν στις αρχές του χρόνου, θα σε αναγκάσουν να απομακρυνθείς από όλους τους γύρω σου. Οι πλανήτες θέλουν να κάνουν να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Επέλεξε τι είναι αυτά που θα κρατήσεις και τι είναι αυτά που θα διώξεις.

 

Πηγή: ipop