Κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής στις Χρυσές Σφαίρες - Έκλεψε τις εντυπώσεις γνωστή ηθοποιός με την δημιουργία του

Tα λαμπερά βραβεία Golden Globes 2018 μας χάρισαν για ακόμα μια φορά συγκλονιστικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Εμφανίσεις που θα συζητιούνται για καιρό. Που αλλού να κοιτάξεις άλλωστε για style inspo και για εντυπωσιακά φορέματα που αποπνέουν iconic θηλυκότητα εκτός από τις Χρυσές Σφαίρες και στην συνέχεια τα βραβεία Όσκαρ; Όλα τα φώτα χθες το βράδυ στράφηκαν στις μοναδικές Ηaute Couture επιλογές των σταρ του Χόλιγουντ που ντύθηκαν στα μαύρα σε μία κίνηση – δήλωση ενάντια στην ανισότητα και την σεξουαλική κακοποίηση.

Ανάμεσα σε εκείνες που ξεχώρισαν όμως ήταν και η Alison Brie.

H νεαρή ηθοποιός και υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α γυναικείου ρόλουμαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων με το υπέροχο ρούχο που επέλεξε, με υπογραφή του δικού μας Βασίλη Ζούλια!

Το εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα με τον πλούσιο όγκο στο άνοιγμα του, συνδυάζει vintage θηλυκότητα και άρωμα μιας γνήσιας femme fatale ενώ από μέσα αποκαλύπτεται το κομψό, cigarette παντελόνι. Moιάζει με μια ιδιαίτερη ολόσωμη φόρμα και αναμφίβολα εντυπωσιάζει. Πώς να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε τόσες λαμπερές παρουσίες ντυμένες στα μαύρα;  Φορώντας Βασίλη Ζούλια η απάντηση και ο δεύετρος τίτλος αυτού του άρθρου.

Επιπλέον ταιριάζει ιδανικά με το μήνυμα που ήθελε να περάσει όλη η διοργάνωση, αφού εξισορροπεί τέλεια ανάμεσα σε feminine και masculine.Ισότητα.

Μόνο εκείνος μπορούσε να το πετύχει και για αυτό αγαπάμε τον Vassili Zoulia και τις δημιουργίες του. Η χαρά και η υπερηφάνεια μας δεν περιγράφεται για αυτήν του την επιτυχία.

Ο ίδιος ενθουσιασμένος για αυτήν την αναγνώριση, μοιράστηκε με τα media την ιστορία πίσω από το μαγικό αυτό φόρεμα.

 

 

Εξήγησε πως σε ένα ταξίδι του στην Νέα Υόρκη και κατά την συνεργασία του με διάσημη φωτογράφο, συνάντησε τυχαία την Christina Ehrlich, στυλίστρια της Alison Brie, η οποία επιμελείται και την εμφάνιση πολλών ακόμα και η οποία ενθουσιάστηκε με τα ρούχα του.

Πρόκειται όπως τόνισε για μια διάκριση όχι μόνο προσωπική αλλά που αφορά την Ελληνική μόδα, που χθες ανταγωνίστηκε επάξια, οίκους όπως Gucci, Prada και Givenchy.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στον καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή και να ευχηθούμε κι άλλες επιτυχίες. Μπράβο και ευχαριστούμε!

 

Πηγή: bovary