Γυναίκα σκοπεύει να παντρευτεί ένα… Tetris, αφού η σχέση της με το κομπιουτεράκι ναυάγησε

  • Τρίτη, 9 Ιανουάριος 2018 08:58
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Η διάνοια στα μαθηματικά Noorul είναι φοιτήτρια από το Ορλάντο της Φλόριντα και σκοπεύει να παντρευτεί το Tetris της μόλις πάρει πτυχίο. Απολαμβάνει εξάλλου να ζει σε ένα δωμάτιο γεμάτο με αναμνηστικά από το παιχνίδι της δεκαετίας του ’80, αν και η σχέση της με τον σύντροφό της δεν εξαντλείται εδώ, καθώς διατηρούν κανονικό -σεξουαλικά ολοκληρωμένο- όπως λέει δεσμό.

«Νομίζω πως ο Tetris είναι τόσο όμορφος, έχει να κάνει με την τελειότητα και διεγείρει το μυαλό μου. Σωματικά, παίρνω αυτό το αίσθημα που παίρνουν οι άνθρωποι που έχουν σχέση και ξέρουν πως είναι ο κατάλληλος», λέει χαρακτηριστικά.

Και λέει μάλιστα πως ο προηγούμενος δεσμός της με τον Pierre, το κομπιουτεράκι, ήταν περισσότερο πλατωνικός, ενώ εδώ μιλάμε για σωστή ερωτική παραζάλη. Τώρα έχει μάτια μόνο για το Tetris (ή τον Tetris, όπως τον αποκαλεί) και είναι απλώς θέμα χρόνου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Σκοπεύει να αλλάξει ακόμα και το επίθετό της σε «κυρία Tetris», καθώς παρά την αντισυμβατική σχέση, η Noorul παραμένει παραδοσιακή…

newsbeast

Αφηστε καποιο σχολιο