Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αφήνει ήσυχη ούτε την Νταιάνα! Γιατί δεν τον θέλουν στο Μπάκινγχαμ

  • Κυριακή, 7 Ιανουάριος 2018 20:36
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κους-Κους


Τόσο οι αποκαλύψεις του συγγραφέα Μάικλ Γουόλφ όσο και η είδηση πως ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να καλέσει τον πρώην πρόεδρο Ομπάμα στην τελετή έχουν αναζωπυρώσει το θέμα το οποίο συνεχώς τροφοδοτείται με νέα στοιχεία. Η τελευταία προσθήκη στην κλιμάκωση των σχέσεων έρχεται από το παρελθόν. Και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο αμερικανός πρόεδρος είχε εμφανιστεί ασεβής και χυδαίος απέναντι στην πιο αγαπημένη προσωπικότητα της Βρετανίας, αλλά οι πληροφορίες λένε πως το θέμα δεν έχει ξεχαστεί.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια «μισούν» τον Ντόναλντ Τράμπ και έχουν τους λόγους τους. Ο Τραμπ είχε επί σειρά ετών πολιορκήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα και μόλις λίγες εβδομάδες μετά το θάνατό της είχε δημοσίως καυχηθεί πως θα μπορούσε να την έχει ρίξει στο κρεβάτι.

Ο Trump είναι γνωστός για τον σεξισμό και τα μισογυνιστικά του σχόλια σε ολόκληρη την ενήλικη ζωή του, αλλά ήταν ιδιαίτερα χυδαίος όταν μιλούσε για την Νταϊάνα. Στο ραδιοφωνικό σόου του Χάουαρντ Στερν το 1997, λίγο μετά το θάνατο της πριγκίπισσας ο Τραμπ καυχήθηκε ότι θα μπορούσε να «καρφώσει» την Πριγκίπισσα Νταϊάνα αν το ήθελε και θα το έκανε «χωρίς δισταγμό».

Επίσης είχε πει πως πρώτα θα την έβαζε να κάνει εξετάσεις για HIV. Τα σχόλια δεν έχουν ξεχαστεί από τον πρίγκιπα Χάρι και άλλους στην βασιλική οικογένεια, αναφέρει το Daily Beast. «Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν εκφράσει ιδιωτικά την απέχθεια τους για όσα έχει πει ο Τραμπ», δήλωσε ο συγγραφέας Κρίστοφερ Άντερσον στην ιστοσελίδα.

Όπως σημείωσε η Daily Mail ο Τραμπ φαίνεται να είχε εμμονή με την Νταϊάνα μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκηπα Κάρολο και της έστελνε συνεχώς λουλούδια. Ένας φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα σημείωσε ότι η Νταϊάνα δεν ήθελε καμία σχέση μαζί του και πως όλα όσα έκανε της προκαλούσαν απέχθεια και νευρικότητα. Πολλοί πιστεύουν πως η μη-πρόσκληση του Τραμπ στον γάμο είναι η «εκδίκηση» της βασιλικής οικογένειας. Παρόλο που το γενικό πρωτόκολλο για τους ηγέτες προβλέπει πρόσκληση σε βασιλικούς γάμους, πολλοί πιστεύουν ότι αυτή τη φορά ο αμερικανός πρόεδρος θα βρεθεί εκτός.

 

Πηγή: www.lifo.gr