Ποια αντρικά χαρακτηριστικά "τρελαίνουν" τελικά τις γυναίκες;

Καθώς η ανθρωπότητα πλησιάζει στο να καταλάβει την γυναικεία κορύφωση, μία ομάδα ερευνητών έχει ανακαλύψει αυτό που πιστεύουν πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες σε όλες τις γυναίκες.

Φαίνεται πως η κορύφωση δεν έχουν να κάνουν με την ανατομία μιας γυναίκας ή την ικανότητά της να αποδώσει στο κρεβάτι. Φαίνεται πως το πιο σημαντικό είναι ο τύπος του άντρα που έχει απέναντί της.

Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά των αντρών που τρελαίνουν τις γυναίκες. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τους άντρες καλύτερους στο κρεβάτι και τους επιτρέπουν να δώσουν μία έντονη κορύφωση σε μία γυναίκα.

1) Χιούμορ

Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να κάνει μία γυναίκα να έλκεται από έναν άντρα που δεν θεωρούσε ελκυστικό.

2) Δημιουργικότητα

Οι άντρες που κάνουν κάθε μέρα τα ίδια πράγματα καταντάν κουραστικοί. Οι γυναίκες θέλουν έναν δημιουργικό άντρα που να μπορεί να δημιουργεί μαγεία στο κρεβάτι. Επίσης, οι δημιουργικοί άντρες θεωρούνται μυστηριώδεις και οι γυναίκες λατρεύουν το μυστήριο.

3) Ζεστασιά

Οι γυναίκες έλκονται στους ευγενικούς και προσιτούς άντρες. Κάποιον που θα τις φροντίσει, θα τις κάνει να νιώσουν ασφάλεια και θα δώσει αρκετή προσοχή.

4) Πίστη

Ένας πιστός άντρας την κάνει να νιώθει ποθητή και αυτό δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για έναν οργασμό. Πολλές γυναίκες αδυνατούν να φτάσουν στην κορύφωση γιατί ο παρτενέρ τους δεν έχει δημιουργήσει ακόμα σύνδεση μαζί τους.

5) Άρωμα

Ο τρόπος που μυρίζει ένας άντρας μπορεί τραβήξει μία γυναίκα. Οι μυρωδιές ξυπνάν συναισθήματα και αυτό θα την κάνει να χαλαρώσει και να ενδιαφερθεί στον παρτενέρ της. Εάν το άρωμα ενός άντρα κάνει την γυναίκα να νιώθει ασφάλεια και αγάπη, θα βιώσει πολύ πιο έντονα συναισθήματα μαζί του.

 

Πηγή: fanpage.gr