Βασσάλος Βαλαβάνη Ζευγάρι από τον Αύγουστο του 2017!

  • Κυριακή, 7 Ιανουάριος 2018 18:27
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κους-Κους

Τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σχολίασε η παρέα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» κάνοντας μάλιστα και μια «πιπεράτη» αποκάλυψη.

Ο Νίκος Γεωργιάδης με αφορμή τη κοινή φωτογράφιση του ζευγαριού και την παραδοχή ότι είναι ζευγάρι, αποκάλυψε πως η σχέση τους ξεκίνησε πολύ πιο πριν από τον Οκτώβριο και μάλιστα από το καλοκαίρι του 2017.

«Δεν είναι μαζί από τον Οκτώβριο. Ήσουν και εσύ εκεί στη Ρόδο και το ζευγάρι, που λένε ότι δεν ήταν ζευγάρι τότε. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε όμως. Ήταν να μείνουν λιγότερες μέρες και έκαναν ένα extesion στις διακοπές τους και τότε είχαν πάρει δύο δωμάτια, αλλά το ένα έμεινε άθικτο. Αυτό έχω να σας πω. Ίσως είχαν συνηθίσει από το Survivor που κοιμόντουσαν όλοι μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ναταλία Γερμανού με τη σειρά της τόνισε πως «όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου βούιζε την άλλη μέρα πως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Το έλεγαν όλη μέρα!» και αναρωτήθηκε «γιατί να λένε ότι “είμαστε μαζί από τον Οκτώβριο” και δεν λένε ότι “είμαστε μαζί από τον Αύγουστο”».

 

Πηγή: Peoplegreece.com

Αφηστε καποιο σχολιο