Έφηβη έχει γκαρνταρόμπα αξίας πάνω από 1 εκατ. ευρώ

  • Κυριακή, 7 Ιανουάριος 2018 09:12
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει φορέματα Prada και Burberry, τσάντες Gucci και Louis Vuitton και στη συλλογή κοσμημάτων της έχει ένα δαχτυλίδι Faberge αξίας 450.000 ευρώ.

Μάλιστα, η Saffron Drewitt-Barlow -της οποίας η γκαρνταρόμπα ανέρχεται σε πάνω από 1 εκατ. ευρώ- μόλις έκλεισε τα 18.

Η έφηβη είναι το «κορίτσι του μπαμπά» στην κυριολεξία, με όχι έναν αλλά δύο εκατομμυριούχους πατεράδες που της ικανοποιούν οποιαδήποτε επιθυμία.

Έκανε το πρώτο της πρωτοσέλιδο ως μωρό όταν η ίδια και ο δίδυμος αδελφός της Aspen έγιναν τα πρώτα παιδιά στη Βρετανία που είχαν δύο πατεράδες, χωρίς καμία μητέρα.

Οι μπαμπάδες της, Barrie και Tony Drewitt-Barlow, ήταν οι πρώτοι ομοφυλόφιλοι άνδρες στο Ηνωμένο Βασίλειο και έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας.

Μάλιστα το ζευγάρι έχει ακόμα τρία παιδιά, έναν 13χρονο γιο τον Orlando και τα δίδυμα αγόρια Jasper και το Ντάλας, τα οποία είναι έξι ετών.

Η Saffron έχει μηνιαίο χαρτζιλίκι 5.600 ευρώ και για τα 18α γενέθλια τους τον περασμένο μήνα, τα δίδυμα πήραν δώρο δυο Range Rovers - σε λευκό για τη Saffron και σε μαύρο για τον Aspen.

Τώρα, οι γενναιόδωροι γονείς έχουν επενδύσει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη επιχείρηση της κόρης τους -τα Barking Mad Cosmetics- έτσι ώστε να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

news.gr