Αυλαία με πυροτεχνήματα και μουσική απόψε στο Τάλως Πλάζα

Με μια πολύ εκρηκτική συναυλία και ρίψη πυροτεχνημάτων πέφτει η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων στο TALOS PLAZA.

Σήμερα ανήμερα των Φώτων, Σάββατο 6 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, το μουσικό συγκρότημα των Urban Vibes θα απογειώσει τη διάθεση μικρών και μεγάλων  με funk, latin και blues ήχους!

Οι Urban Vibes είναι μια μουσική και όχι μόνο παρέα που ξεκίνησε ως ένα εποχιακό project το 2012 από το οποίο πέρασαν πολλοί φίλοι μουσικοί και κατέληξαν οι σημερινοί που έχουν παίξει σε πολλά μαγαζιά εντός και εκτός Ηρακλείου.

Ο Στέφανος Πετράς το πρωί εργάζεται στο Επιμελητήριο και τα απογεύματα αφοσιώνεται στα ντραμς του. Ο Μιχάλης Σερλιδάκης, πολυάσχολο παιδί υπεύθυνος σε μπαρ, τις υπόλοιπες ώρες της μέρας τις περνάει παίζοντας μπάσο.

Η Αγάθη Παντελίδου από την Κύπρο, καθηγήτρια μουσικής σε σχολείο και σε ωδείο, μαγεύει με τα πλήκτρα της. Ο Κώστας Μουλουδάκης διδακτορικός φοιτητής του Φυσικού, παίζει το πρωί με λέιζερ και το απόγευμα με την κιθάρα του.

Η Μαρίνα Παπαντωνάκη, δασκάλα καλλιτεχνικών και φοιτήτρια μεταπτυχιακού στη Μουσειολογία, είναι η τραγουδίστρια της μπάντα.

Όλοι τους, παρά το δύσκολο και πιεστικό πρόγραμμά τους, δεν χάνουν ποτέ την όρεξη και τη δίψα τους για μουσική!

Οι Urban Vibes αποτελούν ένα ψηφιδωτό από funk, latin και blues ήχους που σίγουρα σε ξεσηκώνουν να τραγουδήσεις και να χορέψεις μαζί τους!

Η φωτογραφία ανήκει στον Μανώλη Μαθιουδάκη.

Είσοδος ελεύθερη.

Αφηστε καποιο σχολιο