Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

  • Παρασκευή, 5 Ιανουάριος 2018 10:15
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο Ουρανός πλέον ορθόδρομος εδώ και μερικές ημέρες, κρατάει ήρεμους τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου πλέον, φέρνοντας τους αλλαγές και ανατροπές με πιο ήπιο και ομαλόόμως τρόπο!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αυτή τη φορά, Κριέ, τα τολμηρά σου σχέδια πραγματοποιούνται οδηγώντας τις κινδυνολογίες των φίλων σου σε σιωπή. Μην ακούσεις κανέναν και ακολούθησε το ένστικτο που διαθέτεις. Η εργατικότητα είναι το μεγάλο σου όπλο μαζί με την επιμονή που διαθέτεις. Μείνε με σταθερότητα στο δρόμο σου και θα δικαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να κουράσεις το ταίρι σου και μη λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν. Και αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που θα δείξεις στη δουλειά σου, Κριέ, θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις σήμερα να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε βαραίνουν εδώ και αρκετό καιρό. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτο προγραμματισμό, διότι πολλά απρόοπτα έξοδα ίσως σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η φινέτσα σου επαινείται, Ταύρε, και έχεις θαυμασμό από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Νέες προτάσεις έρχονται στο δρόμο σου, όχι πολύ σημαντικές, αλλά ικανές να σε στηρίξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δούλεψε, λοιπόν, με πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ταύρε, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, διότι θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το ιδιόρρυθμο παρελθόν, Δίδυμε, ακολουθεί ένα οργανωμένο μέλλον με άπειρες ικανοποιήσεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και η ηρεμία επανέρχεται σταδιακά. Μία ευχάριστη συναναστροφή σε γεμίζει χαρά και ζεις ευτυχισμένες στιγμές που σου έχουν λείψει. Μην υπερβάλεις, διότι υπάρχει κίνδυνος ξαφνικής ανατροπής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Δίδυμε, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου σε σχέση με τη δική σου συμπεριφορά. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Δίδυμε, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το οικογενειακό περιβάλλον σου, Καρκίνε μου, προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις και δέχεσαι βοήθεια σε σημαντικά επίπεδα. Νέες προτάσεις σε ανεβάζουν ψυχολογικά και κάνεις σχέδια που οδηγούν σε πρόοδο και επιτυχία! Οι συνεργάτες σου σήμερα είναι ενθουσιασμένοι και σε επαινούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Καρκίνε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα ευνοήσει εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, απόφυγε σήμερα να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η καλή σχέση σου, Λέων μου, με άτομα εξουσίας σου χαρίζει ευκολίες. Αξιοποίησέ τες όσο είναι καιρός, διότι η εύνοια θα έχει μικρή διάρκεια. Σύντομα επανέρχεσαι στην αρχική σου θέση και όλα συνεχίζονται ακριβώς στους παλαιούς τους ρυθμούς. Σκέψου σήμερα τον καλύτερο δυνατό τρόπο να επωφεληθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα έρθουν διαμάχες χωρίς να υπάρχει λόγος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, Λέων μου, και είναι σε στασιμότητα, αγχώνοντάς σε πολύ. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολλή σύνεση και μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η κακή σου επαφή, Παρθένε, με την πραγματικότητα προκαλεί κόλακες κοντά σου, που στηρίζουν το να φαντασιώνεσαι όσα σε ευχαριστούν. Αυτό σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την πιθανότητα να οδηγηθείς εκεί που ονειρεύεσαι καθώς ούτε καν υποψιάζεσαι πως θα πρέπει να διορθώσεις κάποια πράγματα. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να αντιδράσεις έξυπνα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις κατανόηση από το ταίρι σου, Παρθένε μου, σε ό,τι σε απασχολεί και θα βρείτε λύσεις σε όσα αφορούν το μέλλον της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Παρθένε, ενώ θα έχεις πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ό,τι κάνεις, για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Θέλεις να δρομολογήσεις πολλές αλλαγές, Ζυγέ μου, σε πράγματα και καταστάσεις που σε κουράζουν, οπότε φρόντισε να κάνεις ένα πολύ λογικό πρόγραμμα, ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Κάνε το, βέβαια, χωρίς να εξαντληθείς, για να νιώσεις και την ικανοποίηση που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σας και σε βεβαιώνω, ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα εκπέμπεις θα έλξει το μελλοντικό σου σύντροφο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να ισορροπήσεις και να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποιες φοβίες σου, Σκορπιέ μου, ξεπερνιούνται και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Σύντομα μαθαίνεις ευχάριστα νέα για τη εξέλιξη μίας υπόθεσης που σε έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Μείνε συνεπής στις επιδιώξεις σου μέχρι να εξασφαλιστεί πλήρως το καλό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κινηθείς χαλαρά στη σχέση σου χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις αναίτιες εντάσεις με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο με την εύνοια των πλανητών, θα μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ μου, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες όμως ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, διότι έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η επιτυχία του παρελθόντος, Τοξότη, συνεχίζεται αλλά δίχως την ίδια ευκολία. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές τώρα και οι απαιτήσεις πολύ μεγαλύτερες. Η εργατικότητα και τα προσόντα σου, σε συνδυασμό με τον ήρεμο χαρακτήρα σου, βοηθούν πολύ, οδηγώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου σήμερα, Τοξότη, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο αυταρχικός σου χαρακτήρας, Αιγόκερε, δημιουργεί παρεξηγήσεις, παρά το έντονο αίσθημα δικαιοσύνης που διαθέτεις. Η δυνατότητα να κερδίσεις φίλους και προοπτικές μειώνεται, ενώ οι ευκαιρίες χάνονται διαρκώς. Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο μιλά με ειλικρίνεια και αν το ακούσεις, μπορεί να μεταμορφώσεις ολόκληρη τη ζωή σου! Η λύση, λοιπόν, υπάρχει και θα εξαρτηθεί από σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός, Αιγόκερε, να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά, ώστε η πορεία της θα γίνει έτσι, όπως τη θέλετε και οι δύο. Η Αφροδίτη θα ευνοήσει εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Αιγόκερε, ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, ενώ επιπλέον θα μπορέσεις να λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο προβλήματα που έχεις από πριν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου, Υδροχόε, για συντροφικότητα δημιουργεί υπερβολική ανεκτικότητα μέσα στην οικογένεια. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο επιεικής σε περίεργες συμπεριφορές, ούτε πρόκειται να εκτιμηθεί αυτό. Φρόντισε τις συναισθηματικές σου ανάγκες, όσο είναι ακόμα καιρός, και σύντομα θα δικαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις και μπορούν να λυθούν με ευκολία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια, αλλά και αλλαγές στην εργασία σου, ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εισοδημάτων.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Οι πλανήτες, Ιχθύ, σε βοηθούν και δημιουργούν τις προϋποθέσεις, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που παραμένουν εδώ και καιρό άλυτες. Ζητήματα οικογενειακών καταστάσεων δημιουργούν εντάσεις στο περιβάλλον, οπότε σήμερα χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να αποφύγεις τυχόν ρήξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε, λοιπόν, να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

Πηγή: oroskopos.gr