Καθε ταξίδι έχει αρχή και τέλος! Γράφει η Ρούλα Παγιαλάκη

Κάθε ταξίδι είναι όμορφο γιατί έχει την δίψα του καινούριου, τη δίψα για εικόνες, εμπειρίες, χρώματα και προορισμό. Το δικό μου ταξίδι μέσα από την σελίδα μου "Πυρ Ανήρ και Θάλασσα " που φιλοξενείται στο cretewoman.gr τα είχε όλα αυτά. Ένιωσα πως μοιράστηκα με όλους τους αναγνώστες τις σκέψεις μου, τις ανησυχίες μου, τους προβληματισμους μου και γενικότερα οτιδήποτε με συγκινούσε και με άγγιζε δεδομένες στιγμές. Δεν επικαλέστηκα ποτέ τον τίτλο του ειδικού  (ψυχολόγου, φιλόλογου, κοινωνιολόγου κτλ) γιατί δεν είμαι.

Η δική μου γραφή ήταν και θα είναι μιας νέας, σύγχρονης, εργαζόμενης γυναίκας της κοινωνίας μας.

Μιας γυναίκας με πολλούς ρόλους, που παράλληλα όμως έχει ανήσυχο πνεύμα και ψυχή που διψάει για ζωή.
Κάθε ταξίδι όπως είπαμε έχει και προορισμό. Εγώ κάπου εδώ στις αρχές του 2018 αισθάνομαι ότι κλείνω πετυχημένα αυτό μου το ταξίδι στο "Πυρ, Ανήρ και Θάλασσα " και ότι πρέπει να ανοίξω τα φτερά μου για άλλους ουρανούς και άλλα ταξίδια .
Θελω να ευχαριστησω το Cretewoman.gr για την φιλοξενία και την ελευθερία λόγου και σκέψης που μου παραχώρησε.
Θέλω επισης να ευχηθώ στον καθένα προσωπικά να είναι ευτυχισμένος και να αγαπάει αυτό που κάνει!
Ανανεώνω το ραντεβού μου μαζί σας, βάζοντας στόχο αυτή την φορά έναν νέο προορισμό!
Να φροντίζετε να μπαίνει πάντα φως στην ζωή σας και η κάθε μέρα σας να έχει λιακάδα!

 

Η διεύθυνση του Cretewoman.gr επιθυμεί να ευχαριστήσει τη Ρούλα Παγιαλάκη που από την πρώτη στιγμή στήριξε με τα κείμενά της τη δημιουργική πορεία του πρώτου ηλεκτρονικού γυναικείου περιοδικού της Κρήτης. Τα κείμενά της τα  διέκρινε χιούμορ, διεισδυτικότητα  και καθαρή ματιά και θα βρίσκονται μόνιμα στο αρχείο της στήλης "Πυρ Ανήρ και Θάλασσα". Μιας στήλης που την ονομάτισε και την καθιέρωσε η ίδια και την οποία τίμησε με τα γραπτά  της.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις δραστηριότητές της και πάντα χαμόγελο στη ζωή της.

Αφηστε καποιο σχολιο