Το πιο τριχωτό κορίτσι του κόσμου παντρεύτηκε και ξύρισε για πρώτη φορά το πρόσωπό του

  • Παρασκευή, 5 Ιανουάριος 2018 08:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Μία έφηβη που κάποτε είχε πάρει το όνομα «Το πιο τριχωτό κορίτσι του κόσμου» αποκάλυψε πως παντρεύτηκε τον «έρωτα της ζωής της» και επέλεξε πλέον να ξυρίσει το πρόσωπό της.

Η 17χρονη Σουπάτρα Σουσουφάν, από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, παρουσίασε το νέο της πρόσωπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε φωτογραφίες που ανάρτησε με τον νέο της σύζυγο.

Υποφέρει από μια εξαιρετικά σπάνια γενετική κατάσταση που ονομάζεται σύνδρομο Ambras, γνωστό και ως το Σύνδρομο του Λυκάνθρωπου, το οποίο είναι μια μορφή υπερτρίχωσης που προκαλεί υπερβολική ανάπτυξη των τριχών του σώματος.

Η Σουσουφάν, που χαρακτηρίστηκε το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο από το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες το 2010, έχει παχιά μαλλιά που αναπτύσσονται στο πρόσωπο, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη.

Ακόμα και η θεραπεία με λέιζερ απέτυχε να σταματήσει τελείως την ανάπτυξη των τριχών και τώρα ξυρίζει τακτικά το σώμα της, όπως δήλωσε ο πατέρας της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει βρει την ευτυχία στον ανώνυμο σύζυγό της από όταν έγραψε: «Δεν είσαι μόνο η πρώτη μου αγάπη, είσαι η αγάπη της ζωής μου».

Η Σουσουφάν είναι μία από τις λίγες δεκάδες γνωστές πάσχοντες από σύνδρομο Ambras που έχουν τεκμηριωθεί από τον Μεσαίωνα.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν: «Δεν αισθάνομαι διαφορετικά από οποιονδήποτε άλλο και έχω πολλούς φίλους στο σχολείο... Το να είμαι τριχωτή, με κάνει ιδιαίτερη. Υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που με πείραζαν και με φώναζαν μαϊμού, αλλά δεν το κάνουν πια. Έχω συνηθίσει την κατάστασή μου. Δεν με ενοχλούν τα μαλλιά μου. Μόνο μερικές φορές όταν μακραίνουν πολύ. Ελπίζω να θεραπευτώ μια μέρα».



Πηγή: iefimerida.gr