Μια σύγχρονη Σταχτοπούτα: Φτωχή, γέννησε στα 16, νίκησε τον καρκίνο, έγινε επιχειρηματίας

  • Τετάρτη, 3 Ιανουάριος 2018 08:13
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Λέγεται Νικόλ Κασμίρ, είναι 33 ετών, ανύπαντρη μητέρα, επέζησε από διπλή μαστεκτομή και σήμερα είναι CEO της δικής της επιχείρησης καλλυντικών, Beauty Bakerie.

Σήμα κατατεθέν στις ΗΠΑ.
Η περιπέτεια για εκείνη ξεκίνησε όταν ίδρυσε την δική της επιχείρηση καλλυντικών στο πανεπιστήμιο και ενώ είχε ήδη αποκτήσει παιδί, στα 16 της, χωρίς πατέρα. Ζούσε πολύ φτωχά και η ιδέα της ήρθε με συνηθισμένο τρόπο στις ΗΠΑ: ήταν δημιουργική, είχε πάθος με το μακιγιάζ. Ετσι, αποφάσισε να κάνει την τέχνη της εμπόριο.


Κυρίως, ένιωθε την ανάγκη να εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης της και να ξεφύγουν μαζί από αβίωτες συνθήκες ζωής.
Μετά από διπλή μαστεκτομή, η Νικόλ Κασμίρ εξακολούθησε να μάχεται για τη ζωή, να βλέπει μόνο τη θετική της πλευρά. Στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ πολεμούσε τον καρκίνο, συνέχισε να απαντάει στις παραγγελίες των πελατών της.


Επιχειρηματίας αυτοδίδακτη και αυτόνομη, έμαθε να κάνει τα πάντα μόνη της, από την δημιουργία του σάιτ της ως την έρευνα για πωλητές.

Κατέληξε με τα χρόνια να είναι επικεφαλής της επιτυχημένης εταιρείας, της Beauty Bakerie και αυτό είναι το αποτέλεσμα μια εμπειρίας ζωής, της ζωής της Νικόλ Κασμίρ: μια ζωή όπου όλα ήταν μαύρα και εκείνη κατόρθωσε να τα μεταμορφώσει σε στιγμές χαράς. Σύνθημά της είναι το « be better not bitter», που σημαίνει «γίνε καλύτερος, όχι πικρότερος». Να βλέπεις τα θετικά και να βγάζεις το καλύτερο από μέσα σου.Πηγή: iefimerida.gr 

Αφηστε καποιο σχολιο