Ο μόνος αλλά αυστηρός όρος του Χιου Χέφνερ στους κληρονόμους του

Πότε τα 3 παιδιά του και η πρώην σύζυγός του Κρίσταλ Χάρις κινδυνεύουν να χάσουν τα πάντα

Πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα η διαθήκη του ιδρυτή του Playboy, του θρυλικού πλέον Χιου Χέφνερ, στην οποία υπάρχει ένας σαφής όρος, τον οποίο, αν τον παραβούν, οι κληρονόμοι του κινδυνεύουν να χάσουν τα πάντα.

Στη διαθήκη του, ο Χέφνερ φρόντισε να κρατήσει «καθαρούς» από ουσίες και αλκοόλ τα τρία του παιδιά, Ντέιβιντ, Κρίστι και Κούπερ, αλλά και τη πρώην σύζυγό του Κρίσταλ Χάρις.

Το ξεχωριστό άρθρο με τίτλο «Κατάχρηση ουσιών» αναφέρει ότι κάθε δικαιούχος της περιουσίας του Χέφνερ  θα που «χρησιμοποιεί συχνά ή καταναλώνει οποιαδήποτε παράνομη ουσία ή εξαρτάται κλινικά από την κατανάλωση αλκοόλ ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φάρμακου» θα αποκλείεται από την κληρονομιά.

Η απόφαση για το αν κάποιος από τους δικαιούχους της κληρονομιάς θα αποκλειστεί από αυτή λόγω κατάχρησης αλκοόλ ή ουσιών θα λαμβάνεται από τους διαχειριστές της διαθήκης, οι οποίοι μάλιστα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ακόμα και τεστ ναρκωτικών στην περίπτωση που υποψιάζονται ότι κάτι πάει στραβά.

Πάντως, σύμφωνα με το Theblast.com, αν κάποιος από τους κληρονόμους αποκλειστεί από την περιουσία, έχει το δικαίωμα να πάρει πάλι πίσω το μερίδιό του, αν αποδείξει ότι παρέμεινε νηφάλιος για ένα χρόνο...

news.gr

Αφηστε καποιο σχολιο