Με μελωδίες, πάρτι και πολύ μουσική το Ρέθυμνο υποδέχεται το 2018

Το μαγικό Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, η δική του Παιχνιδοχώρα, συνεχίζει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους προσελκύοντας άτομα κάθε ηλικίας. Καθημερινά η Πλατεία Μικρασιατών  και ολόκληρο το Σπίτι Πολιτισμού υποδέχονται τους ρεθεμνιώτες προσφέροντας αγάπη, χαμόγελα και ευχές για Καλή Χρονιά.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:  "Η αγάπη με την οποία αγκαλιάστηκε αυτή η προσπάθεια επιβεβαιώνει τον συλλογικό της χαρακτήρα. Αναγκάζοντας με χαρά να ανταποδώσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η συνεισφορά όλων των δημοτών αποτελεί τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη".

 Αναλυτικά το Πρόγραμμα για σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

10:30 Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνης Συμμετοχή της ορχήστρας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνης, η οποία θα αποδώσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες,, στην κεντρική σκηνή της διοργάνωσης στην Πλατεία Μικρασιατών.

Επίσης η Μπαντίνα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνης, θα γεμίσει με μουσικές μελωδίες και κάλαντα την αγορά του Ρεθύμνου.
14:00 Έλα να γίνουμε ένα. Πάρτι Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου με έντεχνη και κρητική μουσική από  τον Λευτέρη Τζαγκαράκη και το συγκρότημα του στην Γωνία των οδών Σουλίου και Εθνικής Αντιστάσεως. Κλείνουμε την χρονιά που πέρασε με αναμνήσεις και χαμόγελο

Αφηστε καποιο σχολιο