Νέο καυτό ζευγάρι στον χώρο της showbiz

Ερωτευμένη θα βρει το 2018 την Χριστίνα Κοντοβά. Η γνωστή σχεδιάστρια είναι ζευγάρι με τον ισχυρό άνδρα των media, Τζώνη Καλημέρη και μάλιστα οι δυο τους δεν διστάζουν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις. 

Φαίνεται πως η σχέση τους έχει πλέον γίνει αρκετά σοβαρή και δεν έχουν κανένα λόγω να την κρύβουν. Άλλωστε και οι δύο είναι πρόσωπα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον παρόλο που δεν προτιμούν να ζουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα.

Τόσο ο Τζώνη Καλημέρης όσο και η Χριστίνα Κοντοβά έχουν απασχολήσει στο παρελθόν -ακόμα και χωρίς να το θέλουν – τα media με την προσωπική τους ζωή. 

Ο φωτογραφικός φακός δεν θα μπορούσε να μην πάρει φωτιά συναντώντας το ζευγάρι σε κοινή έξοδο. 

Το TLIFE τους απαθανάτισε στην νυχτερινή τους εξόρμηση σε ένα από τα hot στέκια της Αθήνας. Οι δυο τους απόλαυσαν το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Αντώνης Ρέμος, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, στο Αθηνών Αρένα.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Τζώνη Καλημέρης είχε βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του στο χριστουγεννιάτικο party που έκανε στο showroom της στο Κολωνάκι. Στην ίδια εκδήλωση ήταν και η οικογένεια της Χριστίνας Κοντοβά αλλά και οι κολλητοί της φίλοι.

 

Πηγή: Tlife

Αφηστε καποιο σχολιο