Ο Άγιος Βασίλης θα πάει το νέο χρόνο στον Άγιο Νικόλαο - Αύριο θα μοιράσει δώρα στη λίμνη

  • Σάββατο, 30 Δεκέμβριος 2017 08:31
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ο Άγιος Νικόλαος αποχαιρετά τον Παλιό Χρόνο (2017) την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 3 μετά το μεσημέρι, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, ο οποίος θα κατηφορίσει προς τη Λίμνη.

Εκεί, θα έρθει ο Άγιος Βασίλης με έναν πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο. Με τη
συνοδεία της Φιλαρμονικής του Αγίου Νικολάου θα κατευθυνθεί στην πλατεία, όπου και θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά που θα κρατούν την κάρτα που έχουν παραλάβει από τα σχολεία τους ή την Κουνδούρειο Βιβλιοθήκη.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι όσα παιδιά δεν μπόρεσαν να παραλάβουν από το σχολείο τους, το νηπιαγωγείο τους ή τον παιδικό τους σταθμό την κάρτα τους, θα πρέπει να περάσουν από την Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη για να την παραλάβουν.

Επίσης, όσα παιδιά ηλικίας από 2 έως 5 ετών δεν παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων θα μπορούν να παραλάβουν την
κάρτα με την προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από την Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Η κάρτα αυτή είναι απαραίτητη για την παραλαβή του δώρου τους από τον Άγιο Βασίλη.

Τέλος, όσα παιδιά δε μπορέσουν να παραλάβουν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη, στις εορταστικές εκδηλώσεις “Άγιος Βασίλης έρχεται..”, μπορούν να περάσουν από την Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη έως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στις 3 μ.μ. προκειμένου να το παραλάβουν.

Η κάρτα δώρου είναι απαραίτητη για την παραλαβή.