Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

  • Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 09:04
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Το… δυναμικά ονειρικό Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα έχει επιρροή και σήμερα πραγματοποιώντας όνειρα, στόχους και σκοπούς των Γήινων και των Υδάτινων του 2ουδεκαημέρου, λόγω της δυναμικότητας και της θέλησης τους!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια, Κριέ, στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, σε μερικά θέματα στη σχέση σου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να αποφύγεις άνευ λόγου λογομαχίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που είναι αρκετός. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν ικανοποιητικά έσοδα στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό μάτι. Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις θα είναι μοναδικές. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά. Απόφυγε όμως να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους, για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ταύρε. Πες του για αυτά που σε απασχολούν και θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Να ξέρεις, Δίδυμε, ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, διότι τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις και μόνο από την αρνητική τους πλευρά. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της. Η διάθεσή σου μόνο θα είναι κάπως παράξενη, επειδή δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και θα την έχεις, όσο την χρειαστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμέ μου, αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλύτερα. Θα περάσεις πολύ όμορφα σήμερα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα δείξεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που θα έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αρκετά σχέδια όμως, που έχεις προγραμματίσει, θα καθυστερήσουν και θα εκνευριστείς. Προσπάθησε, λοιπόν, να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και άσε τους εκνευρισμούς στην άκρη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στη σχέση σου, Καρκίνε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό και θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις ότι έχεις πολλές δυνατότητες, οπότε κινήσου αυτή την περίοδο ανάλογα, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να έχεις την άνοδο που θέλεις. Στα οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, Λέων, και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, αφού και το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Θα δεις, ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη ευκολία, μια και οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, σήμερα θα πάει καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να αποφορτιστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν. Αν δεν έχεις ταίρι, από σήμερα που μπαίνει ο Ερμής στον Τοξότη, θα ευνοηθείς για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, με την ευελιξία που πάντα έχεις, μπορείς να καταφέρνεις πολλά. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δε μπορείς να ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά, μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις μια ανεξήγητη επιθετικότητα και ένα ανεξέλεγκτο παρορμητισμό. Έτσι, μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου, Παρθένε, είναι αρκετά έντονη και έχεις πολύ άγχος. Απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το ταίρι σου με θέματα, που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις συνεργασίες, ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις τώρα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος, Ζυγέ, δε λύνονται από μόνες τους. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, διότι θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου, Ζυγέ, θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, έχεις πολύ άγχος. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις έξοδα και σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην προσπαθήσεις, Σκορπιέ, να λύσεις τα προβλήματά σου, γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Από σήμερα, θα αποκτήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα και έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που βρίσκεσαι. Όπως και να ’χει, στο τέλος όλα θα τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά, Σκορπιέ, τι οφείλεις να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σε άτομα που δεν πρέπει, σχέδια, που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά, φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Ερμή, που είναι στο ζώδιό σου, Τοξότη, δικαιωματικά θα νιώθεις αυτό το συναίσθημα της νίκης μέσα σου, αφού πέρασες τόσες δυσκολίες την προηγούμενη περίοδο και δεν σε λύγισαν. Δε σε κατέβαλαν. Τα κατάφερες. Τώρα πρέπει, από σήμερα κιόλας, να σκεφτείς και να προγραμματίσεις, πως θα κινηθείς την επόμενη περίοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στη σχέση σου, Τοξότη μου, να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες, διότι έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου, Αιγόκερε, και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου, διότι η ψυχολογία σου δε θα είναι και πολύ καλή. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, ευνοείσαι για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές, που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πιστεύεις, Υδροχόε, ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ύπαρξης σου, αμφισβητώντας τα υπάρχοντα στοιχεία. Θα μπορέσεις να πετύχεις με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, καθώς θα έχεις τάσεις για πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Προσπάθησε επίσης, να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν πιστεύεις, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της δουλειάς σου, Ιχθύ, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Πηγή: oroskopos.gr